Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Rzeszowskie - Zapraszamy Niedziela Parking Kryty PODPROMIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

- 26 C teraz i zapaliłem C2 1.4 HDI :kox:

tylko cytrynę odpaliłeś?? :mysli: :mysli:

SPY FOTO

20120202143.jpg

:decayed:

Ja dziś zalałem SKYDD'a

skydd.jpg

• Odpowiedzi 17,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

tak, fota fresh - już wyjeżdżałem od nich i patrzę :mysli: skądś znam to auto :decayed: ale źle mu tam nie jest - folia na fotelach... :kox:

Opublikowano

mech robi teraz za Paparazzi :decayed:

Opublikowano

tak, fota fresh - już wyjeżdżałem od nich i patrzę :mysli: skądś znam to auto :decayed: ale źle mu tam nie jest - folia na fotelach... :kox:

Jeszcze dywaniki mi odkurza i auto wymyją :naughty::decayed:

Opublikowano

strzeż się bo namierzam twój gabinet masażu :naughty: :naughty:

auto wymyją :naughty::decayed:

kurde sam bym sobie umył, myślałem o tej myjni pod Millenium - mył tam już ktoś?? :mysli:

Opublikowano

mechu przy wjezdzie do Tyczyna masz myjnie po lewej stronie. Chlopaki super czyszcza , wycieraja ręcznie do sucha i z woskiem na zimno zaplacilem jakies 5 dni temu 18 zeta. auto do dzisiaj wyglada super. Stalym Klientom dają karte ze znizka 20 %. Warto podjechac.

Opublikowano

mechu przy wjezdzie do Tyczyna masz myjnie po lewej stronie. Chlopaki super czyszcza , wycieraja ręcznie do sucha i z woskiem na zimno zaplacilem jakies 5 dni temu 18 zeta. auto do dzisiaj wyglada super. Stalym Klientom dają karte ze znizka 20 %. Warto podjechac.

no to podjadę w wolnej chwili

tymczasem:

zimna_zima.jpg

Opublikowano

ładnie Ci w czerwonym mechu :naughty::polew:

Opublikowano

kurde sam bym sobie umył, myślałem o tej myjni pod Millenium - mył tam już ktoś?? :mysli:

Jutro podjade wypróbować i dam znać czy warto :wink4:

Opublikowano

:afro:

P.S. masz zbyt dużą rotacją avatarów :gwizdanie:

zwróć uwagę jaka będzie temperatura tam na dole przy obecnych mrozach, chciałbym to wiedzieć

Opublikowano

Wiecie co, nie wiedziałem że świece w dieslu tyle dają, dziś prawie mi odpalił zanim przekręciłem stacyjkę :)

no a co do dodatków to nie stosuję nic, załałem tylko ropę ze Statoila tą za 6,19PLN, cena z d*py ale ponoć najlepsza :gwizdanie:

Opublikowano

hmm a ja dziś rano odpalam, -20 silnik odpalił ale zaraz zgasł, odpalam kilka razy, trzymam 2 tyś, puszczam i znowu gaśnie i tak kilka razy, dopiero jak złapał temperaturę to było git, później jak wracałem od panny to już cacy było, co to moze byc? jednorazowo tak? :mysli:

Opublikowano

Pany, Kto jedzie na Zlot do Bukowiny od Nas ?????? [br]Dopisany: 03 Luty 2012, 00:37_________________________________________________

:afro:

P.S. masz zbyt dużą rotacją avatarów :gwizdanie:

zwróć uwagę jaka będzie temperatura tam na dole przy obecnych mrozach, chciałbym to wiedzieć

miałem piękne zdjęcie to mi Dziku napisal " co to za gosciu z łapami w gorze" - no to zeby swiece dostac w dobrej cenie - zmienilem na dupe Laski ... obcej, w dodatku :mysli:

Opublikowano

hmm a ja dziś rano odpalam, -20 silnik odpalił ale zaraz zgasł, odpalam kilka razy, trzymam 2 tyś, puszczam i znowu gaśnie i tak kilka razy, dopiero jak złapał temperaturę to było git, później jak wracałem od panny to już cacy było, co to moze byc? jednorazowo tak? :mysli:

coś z paliwem :wink4:

Pany, Kto jedzie na Zlot do Bukowiny od Nas ??????

prezes, wrclaguna i ja + osoby towarzyszące

Opublikowano

kutwa, nie chciało odpalić :confused4:

Opublikowano

moja ostatnim tchnieniem odpalila :D ale było cięęęężko ;)

Opublikowano

A migała Ci lampa od świec ? Ja tak miałem raz jak mi nie wykryło immobilajzera :wink4:

Opublikowano

A migała Ci lampa od świec ? Ja tak miałem raz jak mi nie wykryło immobilajzera :wink4:

W benzynie raczej nie ma takiej kontrolki :decayed:

dce2c2f0695fbf5c.jpg

Auto nocowało pod chmurką i odpala na dotyk :) Nie ma jak benzyna :kox: