Opublikowano 30 Stycznia 201214 l nie dziękuję... już mi przeszło... eeeejjjjjjjjjjjjj, nie jestem aż Taki straszny zastanów się jeszcze Nia ma lipy Pewnie jacyś "Miszczowie" nimi jeżdżą
Opublikowano 31 Stycznia 201214 l nie dziękuję... już mi przeszło... eeeejjjjjjjjjjjjj, nie jestem aż Taki straszny zastanów się jeszcze hehe, jednak dobrze pamiętałem :polew:
Opublikowano 31 Stycznia 201214 l u mnie ledwo obraca wałem przy -16 a mam prostownik to na noc nie chce mi się wyłazić z domu [br]Dopisany: 30 Styczeń 2012, 20:19_________________________________________________coś mnie plecy bolą ostatnio.... :gwizdanie: http://www.rzeszowiak.pl/atrakcyjna-masazystka-z-duzym-biustem-mila-atmosfera-i-2048752 Coś mi się zdaje, że zamówiłeś tą masażystkę bo pod powyższym linkiem napisane: "Ogłoszenie jest nieaktywne" :polew:
Opublikowano 1 Lutego 201214 l SIXU: w podpisie chyba brakuje ci TOP MASSAGER, sprawdz to... eeee... wszystko jest jak trzeba, spójrz Sam
Opublikowano 1 Lutego 201214 l U mnie brakuje skali na Chinskim termometrze :polew: :polew: .............żeby tybko w B8 skali na fisie nie zabrakło , jak fis pokaże max do -20 tzn,że b8 tez Chińczyk
Opublikowano 1 Lutego 201214 l SIXU: w podpisie chyba brakuje ci TOP MASSAGER, sprawdz to... eeee... wszystko jest jak trzeba, spójrz Sam faktycznie wszystko gra...
Opublikowano 1 Lutego 201214 l B8 na obecną chwile jest w ASO zmiana 6 sterownikow ON LINE , jutro odbiór
Opublikowano 1 Lutego 201214 l No i stało się, Dziś przy -20 nie odpaliłem! skończyłem tylko (prawie) AKUMULATOR Ale całe szczęście, przyjechał kolega z kablami, odpalił jak traktor, najpierw na jednego baniaka I to mi dało do myślenia, pojechałem do mechanika i co? wiadomo Wszystkie 4 żarowe wykończone! dziwił się, że mi to wogóle do wczoraj paliło!
Opublikowano 1 Lutego 201214 l a jaki dodatek lejecie do audi 1.9 avf? macie coś sprawdzonego żeby nie zaszkodziło ?
Opublikowano 1 Lutego 201214 l - 25*C auto pali z półobrotu dzisiaj wymieniałem świece w starym AAZecie (przejebana robota), wszystko było tak sztywne, że gdy trąciłem wąż który idzie ze zbiorniczka to ułamał się króciec na chłodnicy - chłodnica do naprawy/wymiany
Opublikowano 2 Lutego 201214 l Grzesiek u nas w firmie jest Nemo z takim silnikiem 1.4 Hdi. Też pali od strzała ale efekty po zapaleniu bezcenne. Jakby się korby urwały i latały po komorze silnika. Mój audik garażowany w blaszaku. Dzisiaj rano -15 oczywiście bez problemów zapalił. Ale świece 2 lata zmieniane i aku na jesień nowy.
Opublikowano 2 Lutego 201214 l a jaki dodatek lejecie do audi 1.9 avf? macie coś sprawdzonego żeby nie zaszkodziło ? Ja leje to i nigdy nie miałem problemow http://moto.allegro.pl/castrol-tda-0-25-l-dodatek-do-on-polwer-krakow-i2094191378.html