Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Kontrolka znow miga ( płyn ? czy zimny silnik )

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dzisiaj przy -10 chciałem odpalić samochód , odpalil ale po czym zaświeciła się kontrolka https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRrXbYLQjzX3orjgUEJsAF4XDoPM8xUgVNZxyX6t-PNVXrOLq8Q i zaczeła pikać , elektryka w samochodzie zaczeła wariować i zgasła , wczoraj miałem problem z kontrolka hamulca ręcznego i tez pikało ale problemem był akumulator , wczoraj go ładowałem i było wszystko ok ale dzis znów ledwie co był nadałdowany , czy to on jest problemem ? ( płynu do chłodnicy mam )

Opublikowano

przede wszystkim zmień język na angielski, bedzie wiadomo co to za komunikat chyba ze ktos zna niemiecki. Jesli masz vaga to 5 min roboty wchodzisz w 17 Instruments nastepnie 10 Adaptation wpisujemy wartość 04 pojawi sie wartość z przedziału od 1 do 7, gdzie: 1 język niemiecki 2 język angielski 3 język francuski 4 język włoski 5 język hiszpański 6 język portugalski 7 język czeski

Opublikowano
  • Autor

To nie jest opis z mojego samochodu , tylko z google dałem tylko screen że taka kontrolka mi się swieciła ( dolałem płynu teraz choc go było wystarczająco i przestała ) jedyne ten akumulator jest kaup i chciałem się dowiedziecz czy to bylo przyczyna ( i tak go wymienie za tydzien ) jak na razie wszystko chodzi ok znów w samochodzie co do vaga nie mam ale postaram się zeby mi zmienili jezyk

Opublikowano

Aku może być winny, ale najlepiej podjedź gdzieś do serwisu i sprawdź sobie jego sprawność, bo może się też okazać, że coś go rozładowywuje i nawet jak włożysz nowy problem będzie nadal.