Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Autocom Jak zrobić logi?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Posiada ktoś z was takie urządzenie jak ty zrobić logi?

Opublikowano

autocomem logi?

niewdajemniesie.

błedy DTC, plus podgląd parametrow live,

moze jakies testy elementow wykonawczych

do logow vag-com, vcds itd

Opublikowano
  • Autor

Auto mi zwariowało po wymianie wałka i szklanek i barak błędów a coś musi być ciągnie do 3tyś i koniec

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Da się.

Przeczytaj instrukcję lub zgłoś problem do Home - Autocom

Albo sprawdź rejestrator danych.

Opublikowano

Najlepiej zawsze logować auto kablem i programem specjalnie do niego dedykowanym. Dla Audi z silnikiem AWX w zupełności wystarczy kabel VAG KKL USB za 40 zł z allegro lub od np. firmy Viaken ( np. Ten ) i program VAG-COM 311.2N (wersja angielska - nie polecam Poskich Vagów bo to szajs), który znajdziesz na necie lub poprosisz o jego pełną wersję kogoś z forum kto pisze w dziale Diagnostyka.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Panowie szperam dzień po dniu w sieći i nic nie mogę znależć jak to uruchomić wiem że napewno się da zrobić logi bo tyle znalazłem nawet w programie jest rejstrator danych po jego uruchomieniu wyskakuje brak zapisanych danych i dalej jestem w ciemnym tunelu w chwili obecnej jestem w szwajcarji auto przestało mi jechać i mam tylko auto coma

Opublikowano

Podobne cyrki z brakiem zapisów logów powoduje program antywirusowy zainstalowany w kompie. Wyłącz go zatem na czas logowania całkowicie - będziesz miał przynajmniej pewność czy to on to powoduje czy problem tkwi w czymś innym. Mając starszą wersję avasta nie zapisywał mi logów bo uruchamiał program diagnostyczny w środowisku izolowanym ale szybko się zorientowałem.

Opublikowano
  • Autor

Próbowałem już nie idzie również po odinstalowaniu avasta nic.

Opublikowano

Zatem musisz skorzystać z Vaga. Nie wiem jak u Was ale ostatnio avast robił takie cyrki, że po każdym odpaleniu Vaga kasował go na dobre i wypchał do kwarantanny. Ciągle musiałem go instalować na nowo bo traktował go jako wirusa aż w końcu zrobiłem dla niego wyjątek w avaście bo nie dało inaczej rady.

Opublikowano
  • Autor

Trudno może się auto nie rozpadnie przez 6 miesięcy

Opublikowano

Jeśli odczuwalnym brakiem dynamiki silnika po 3 tyś. obrotów nie jest przeładowanie turbo to pewnie auto wytrzyma ale jeśli winą jest zbyt duże ciśnienie doładowania i w efekcie tryb awaryjny przy 3 tyś. obrotów to może coś pierdyknąć - turbo na pierwszy ogień a silnik to w zależności z której strony turbo rzygnie olejem - oby tylko do wydechu a nie do dolotu powietrza doładoanego do silnika bo i ten wtedy chyba pójdzie na żyletki.

Opublikowano
  • Autor

turbine miałem regenerowana jakies 4 miesiące temu podejrzewam że wydłużyli sztangę od gruszki z tąd z biegu pierwszego nie ma jazdy brak mocy ze startu do 3tyś i to potem taki mół