Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

ryglowanie sie drzwi po przekroczeniu 15km/h-pytanie do posiadaczy B6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chłopaki kto ma włączoną funcje ryglowania sie drzwi po przekroczeniu 15km/h??ale tylko w B6.i jak to u was działa?bo ja jak to włączyłem to po ruszeniu zamki sie ryglują.Zatrzymuje sie i otwieram drzwi pasażera od środka(powiedzmy że pasazer wysiada).Musze 2 razy ''zaklamkować'' i odblokują sie tylko te jedne drzwi.Potem drzwi zamykam i .....one sie juz nie zaryglują:kwasny:.Jeśli auto zgasze a potem odpale i rusze to znowu sie całe zarygluje do momentu otwarcia którychs drzwi i jest ta sama sytuacja.Zawsze trzeba 2 razy szarpnąć za klamke i zawsze te jedne drzwi po ruszeniu sie juz nie zaryglują.jak to jest u was?B6 tak ma czy cos jest nie halo?wiem że w B7 to ruszam i rygluje.pasazer wysiada.odblokuje sie całe auto.zamykają sie drzwi.ruszam i sie ponownie całe auto zablokuje.prosto i przyjemnie.

Opublikowano

Ja u siebie mam tak ze jak ktoś wysiada to po ruszeniu same sie blokują.wiec u ciebie jest coś nie tak.

Opublikowano

dokładnie tak jak pisze @siwy2326

Opublikowano
  • Autor

a tez trzeba 2 razy ciagnąc za klamke żeby otworzyło?i otwiera wam jedne drzwi czy wszystkie?i rozumiem że moduły i silniczki macie ori bez żadnych modów?

Opublikowano

tak, jeśli kluczyk jest w stacyjce auto jest zaryglowane i trzeba podwójnie ciągnąć klamkę,

otwarcie którychkolwiek drzwi pasażera odblokowuje tylko te drzwi.

otwarcie drzwi kierowcy odblokowuje te drzwi i klapę bagażnika(avant), nie wiem jak w sedanie ale myślę że również.

po wyjęciu kluczyka wszystkie drzwi się same odblokowywują i wystarczy już jeden raz.

Opublikowano

laki83 jaki masz moduł komfortu? Chyba to zależy od niego ten bajer. Ja mam fabrycznie "J", miałem chwilę ryglowanie włączone i było identycznie jak u Ciebie -raz rygluje i potem już nie, jeśli ktoś wysiada lub jeśli sami odblokujemy przyciskiem. Mam moduł z końcówką "AJ" (pod 4x el. szyby itd.), jak wymienię to sprawdzę efekt czy jest inaczej, ale to jeszcze potrwa jak znajdę na to czas. :wink:

Opublikowano

dodać do kodowania +32 i się będą ryglować po przekroczeniu :decayed:

Opublikowano
  • Autor
laki83 jaki masz moduł komfortu? Chyba to zależy od niego ten bajer. Ja mam fabrycznie "J", miałem chwilę ryglowanie włączone i było identycznie jak u Ciebie -raz rygluje i potem już nie, jeśli ktoś wysiada lub jeśli sami odblokujemy przyciskiem. Mam moduł z końcówką "AJ" (pod 4x el. szyby itd.), jak wymienię to sprawdzę efekt czy jest inaczej, ale to jeszcze potrwa jak znajdę na to czas. :wink:

no u mnie jest moduł AQ