mcm Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Co jakiś czas ktoś pisze do mnie na PW w jakim celu oglądam jego profil, zdarzają się sytuacje ze co dzień jestem zaznaczony u kogoś jako oglądający, lub późno w nocy np 3 4 (oczywiście wtedy śpię a komputer wyłączony) co dziwi dana osobę, czasami w ogóle nie wchodzę na dany profil a czasem zajrzę raz, zdarzają się również sytuacje kiedy loguje sie na forum i ląduję u kogoś w profilu ostatnio np wczoraj wylądowałem u Lukaszr ?? Czy może być to spowodowane tym że nie wylogowuję się z lenistwa z forum czy coś innego jest nie tak ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 mcm00 no Ty jestes glownym forumowym inwigilatorem.. Na kogo bym nie popatrzyl, to tam wczesniej byles.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 5 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 mcm00 no Ty jestes glownym forumowym inwigilatorem.. Na kogo bym nie popatrzyl, to tam wczesniej byles.. właśnie o to mi chodzi, a ja na serio nie zaglądam prawie w ogóle, jak looknę to może raz na tydzeiń na jakiś profil , może to faktycznie przez to ze się nie wylogowuję ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 potwierdzam to że jesteś często jako oglądający profile, każdy któremu wysyłałem pw, (oczywiście w profilu szukałem pw) widniałeś po prawej stronie jako przeglądający profil, trochę mnie to dziwiło, ale myślę sobie pewnie kolega coś szuka i dlatego przegląda profile :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 mcm0005 Lipiec 2008, 12:04 Profil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 5 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 potwierdzam to że jesteś często jako oglądający profile, każdy któremu wysyłałem pw, (oczywiście w profilu szukałem pw) widniałeś po prawej stronie jako przeglądający profil, trochę mnie to dziwiło, ale myślę sobie pewnie kolega coś szuka i dlatego przegląda profile :gwizdanie: ja PW wysyłam z wątku tam jest taka ikonka więc nie wchodzę na profile przy wysyłaniu[br]Dopisany: 05 Lipiec 2008, 12:07 _________________________________________________ mcm0005 Lipiec 2008, 12:04 Profil twój profil ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 mcm00 zgadza sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 5 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 mcm00 zgadza sie no widzisz a nie zaglądałem, daję sobie rękę obciąć [br]Dopisany: 05 Lipiec 2008, 12:10 _________________________________________________a może to jest spowodowane tym że z komputera korzystam w 3 miejscach na innych IP i na żadnym się nie wylogowuję ?? i może jeśli ktoś pracuje na tamtych IP nie wchodząc na A4klub coś się samo załącza ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nies Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 jestem kolejnym "pokrzywdzonym" poraz ostatni lecz oczywiście nie pierwszy zostałem "zinwigilowany" 01 Lipiec 2008, 12:13 PS swoją drogą sprawa naprawdę wygląda dziwnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 5 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 jestem kolejnym "pokrzywdzonym" poraz ostatni lecz oczywiście nie pierwszy zostałem "zinwigilowany" 01 Lipiec 2008, 12:13 PS swoją drogą sprawa naprawdę wygląda dziwnie no na twój profil na pewno nie zaglądałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 chciałem zgłosić ,że mnie wczoraj Trzeniek inwigilował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Marcin ,ale na mój zaglądałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 no ja też widziałem mcm ze mnie podglądasz świntuchu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Mnie tez.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 może masz jakiegoś wirusa i on się szwenda po stronach tak to jest jak się ogląda d*py w necie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 5 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Marcin ,ale na mój zaglądałeś raz [br]Dopisany: 05 Lipiec 2008, 12:29 _________________________________________________ może masz jakiegoś wirusa i on się szwenda po stronach tak to jest jak się ogląda d*py w necie może [br]Dopisany: 05 Lipiec 2008, 12:30 _________________________________________________ja na mój nawet rzadko zaglądam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 OMG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 OMG Plagiat! Plagiat! co to jest to OMG? :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Trzeniu nie wiem, ale on chyba jest odpowiedzialny za to wszystko.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 oh my God Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi