anetka2310 Opublikowano 6 Lipca 2008 Opublikowano 6 Lipca 2008 Witam moze mi ktos pomoze nie umiem skasowac inspekcji OEl a mam audi A4 z roku 1995?? czy jest taka mozliwosc ze idzie sobie to samemu zrobic bez zazdych przyżadów???POMOCY
.Pablo. Opublikowano 6 Lipca 2008 Opublikowano 6 Lipca 2008 DO 98 roku jak dobrze pamiętam inspekcję kasuje się tylko przez podpięcie pod komputer jeśli wymieniał ci olej warsztat powinien ci skasować inspekcję w cenie usługi jeśli zaś olej wymieniałeś sam to czeka cię podpięcie pod vaga
.Pablo. Opublikowano 7 Lipca 2008 Opublikowano 7 Lipca 2008 od tego tu jesteśmy żeby pomagać ps sorki nie zwróciłem uwagi na płeć takie małe nie dopatrzenie w poprzedniej odpowiedzi
HONZIK79 Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Opublikowano 17 Sierpnia 2008 http://www.a4-klub.pl/smf/warsztat_zrob_to_sam/kasowanie_inspekcji_in1_in2_oil-t4640.0.html koleżanko na tej stonie masz podpowiedz odniosnie kasowania inspekcji to tylko tak do wglądu bo pewnie sama tego nie będziesz robić -pozdrawiam HONZIK79
Rekomendowane odpowiedzi