arturek82 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Witam jeszcze raz Artur z derby uk, coś zrobiłem nie tak jak trzeba za 1 razem nie mogę znaleźć swojego posta
Cris Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 w Newbi.Witaj się ale Ty już się witałeś.
shakal Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Jeśli chciałeś sie tylko przywitać to nie ten dział. Tutaj możesz się przywitać ---> Newbie Jeśli chciałeś opisać swój samochód to troche za mało napisałeś. Tak czy siak witamy na forum
arturek82 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Tak wiem a gdzie mogę to zrobić ? Rok chyba tu mnie nie było, dopiero gdy mam problem to się odzywam
shakal Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Już się przywitałeś Tutaj jest ---> http://a4-klub.pl/newbie-11/siema-268786/ <--- W tym wątku edytuj swój 1 post i napisz coś o swoim autku. zmień temat wątku i dodaj jakieś fotki, nie będziesz musiał zakładać kolejnego. Pozdrawiam
arturek82 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Ok moje audi 1,9 tdi,org.115 km,po remapingu 150,8km, Anglik. ---------- Post dopisany at 11:25 ---------- Poprzedni post napisany at 11:24 ---------- Tak wiem ale coś biło nie tak ,ale już ok.
Rekomendowane odpowiedzi