Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Po otwarciu drzwi brak oświetlenia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Problem u mnie polega na tym że gdy otwieram swoje drzwi to niezapala mi się lampka ani lampka oświetlenia nóg oraz czerwona lampeczka w drzwiach,w pozostałych drzwiach jest wszystko dobrze,niewiem nawet gdzie szukać rozwiązania tego problemu.

Opublikowano

Mam ten sam problem też i nie wiem gdzie lezy przyczyna :mysli:

Opublikowano

a czujnik otwarcia drzwi działa wogóle ??? animacja otwarych drzwi się pokazuje ?? ...... ciekawe

Opublikowano

u mnie jest podobnie, z tym ze jako tako wszystko dziala tylko przy otwartych drzwiach lampka oswietlenia nog przerywa i miga , slychac przekaznik jak sie przelacza co chwile

Opublikowano

Uszkodzony jest mikro wyłącznik w zamku.Częsty przypadek grupy VW i Audi. :(

Niestety nie występuje sam :( i czeka Was wymiana zamka :) Przy okazji nie działa alarm :)

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Wiem, że temat troszkę zakurzony ale właśnie spotkał mnie ten sam problem... A mianowicie przestały działać światełka w przednich drzwiach i pod deską rozdzielczą od strony pasażera :( Domyślam się, że winny jest ten 'magiczny' mikro wyłącznik w zamku i wszyscy radzą wymianę zamka, ale natknąłem się na coś takiego http://www.allegro.pl/item617516141_mikrostyk_mikrowlacznik_ip67_vw_seat_audi_skoda.html i mam w związku z tym pytanie czy to faktycznie jest ten mikrostyk o który cały czas chodzi i czy spokojnie można go w ten sposób wymienić czy jednak trzeba szukać całego zamka ?

Opublikowano

Taki mikrowyłącznik jest do kupienia w ASO, cena 40-50zł.[br]Dopisany: 05 Maj 2009, 13:57_________________________________________________"Taki" , tzn. taki jaki powinien być - nie taki jak ten z allegro.

Opublikowano

Czyli ten z aukcji wyżej jest do d...... ? Nic się z nim nie da zrobić ?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Problemem jest czujnik wbudowany w zamku zamocowanym w drzwiach. Zeby go naprawic trzeba rozkrecic dzrzwi i wyciagniac caly zamek - tak przynajmniej jest w B6