kubos83 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 witam mam problem jak w temacie wczoraj wracając z pracy ni z gruchy ni z pietruchy zaświeciła się kontrolka AIR BAG czym to jest spowodowane proszę o pomoc bo coraz częściej się coś psuje w mojej b6 i mam tego dość (chyba będzie zmiana autka) pozdrawiam wszystkich
wielki1980 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Sprawdzić błędy VAG-iem ale stawiałbym na nie łączącą kostkę pod siedzeniem.
kubos83 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2013 A czy odłączenie kostki i podłączenie to kontrolka zgasienie czy trzeba ją wykasować
daro84.pl Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Nie zgaśnie, u mnie też kie łączyła kostka pod fotelem. Vag Ci pokaże która poduszka się odłączyła
pakotomasz Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Mi jak pojawiła się kontrolka Air-Bag, sprawdziłem błąd, która to poduszka, wypiąłem kostkę pod fotele, psiknąłem kontaktem, wpiąłem i skasowałem błąd. Od tej pory jak na razie spokój.
Rekomendowane odpowiedzi