audiKSP Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Witam. Czy mógłby mi ktoś podpowiedzieć jakie powinienem założyć gumy stabilizatora tył do mojego audi A4 B6 AVF 2004 Avant? Po numerze VIN WAUZZZ8E15A079632 w ASO wydali mi gumki na stabilizator o grubości 16mm ale wydaje mi się że mój samochód jest Sline i stabilizator jest o grubości 18mm.
powaguspisz Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Może być S-Line ale zewnątrz, nie pełny już takie przypadki bywały. Mam w kodowaniu zawias sport, a amory są zwykłe, Idą Fi 16 4B0-511-327 OE
audiKSP Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Dzięki. Wszystko już wiem. Jest dokładnie tak jak napisałeś. Gumy już zmienione. Myślałem że mam wersję s-line ale w sumie jak teraz na to patrzę to z S-line'a mam chyba tylko fotele. Oczywiście wszystko fabryczne. Ciekawe dlaczego tak robili...
powaguspisz Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 A robili tak dlatego że by więcej sprzedaż niby ciekawsze i ładniejsze. To tak samo jak masz olej do benzyny np. jakiś 10W40 i napisane + gas, tam nic niema, tam nikt nie zmieni linii produkcyjnej tylko po to by dodawać niby jakieś dodatki, to tylko naklejka by się więcej sprzedało. Tak więc ORI pakiet S line faktycznie by było widać gołym okiem i prezentował by się w cały bardzo ładnie.
Rekomendowane odpowiedzi