VPLD Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Witam czy zawieszenie gwintowane od quattro bedzie pasowało do wersji bez quattro jeśli chodzi o tył? ma to isć do B6 sprężyna leży na belce bez quattro wiec tak samo chyba jest i w quattro? podejdzie gwint do mnie ? nie mam quattro ---------- Post dopisany 12-04-2013 at 10:25 ---------- Poprzedni post napisany 11-04-2013 at 17:16 ---------- ??
Bluebird Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 nie podejdzie i nawet nie masz co kombinować! Nie chodzi tylko o mocowania ale też o dopuszczalny nacisk na oś, nie chodzi o to żeby na siłę wpierdzielić gwint do auta ale żeby jeszcze odpowiednio pracował.
VPLD Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2013 przecież przód jest taki sam jak w ośce i nawet nacisk
miedzikos Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Ciekawy temat, bo nawet na wyższych modelach gwintów do B6 [!] jest napisane że do Q i do ośki
P-U-M-A Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Będzie pasował różni się tylko sprężyną w Quattro jest węższa. Ale z doświadczenia wiem że klasy wagowe są potem zbyt wysokie i jest problem dobrze zglebić auto na tyle.
VPLD Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2013 ale sprezyna od Q na tylna belke podejdzie do ośki ?
P-U-M-A Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 W B6 nie ma belki. Jest wielowahacz na tyle:wink: Z Q do FWD podejdzie a na odwrót nie tylko że nie zglebisz mocno auta inne klasy wagowe
VPLD Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2013 tzn zle to opisalem wiem ze jest z tylu niezalezne zawieszenie ale sprezyna odzielnie niz amor, chce zalozyc Eibacha Pro Streeta od Q
Rekomendowane odpowiedzi