slimaczek89rz Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Pomoże ktoś? Jako że nie mam elektrycznej regulacji lamp, kupiłem już swego czasu potencjometr wraz z kawałkiem wiązki. No ale że nie spieszyło mi się z montażem więc leżało sobie... dziś tak patrze na to i potencjometr ma 5 pinów: 2,3,4,5,6 a w kostce: 1,2,5,6 W kostce sobie przełożę ale jaki pin w potencjometrze za co odpowiada? ---------- Post dopisany 18-04-2013 at 21:53 ---------- Poprzedni post napisany 17-04-2013 at 21:40 ---------- Nikt nie pomoże?
Illuminator Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 jeżeli dobrze pamiętam (kostka): 3 -sygnał włączonych świateł 4 - sygnał regulacji silniczków 2 - masa silniczków a cienki szary z niebieskim (+) i brązowy (-) to podświetlanie 1 pin zostaje wolny sprawdź sobie jeszcze dla pewności w książce "sam naprawiam"
slimaczek89rz Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2013 A pamiętasz może gdzie ma być cienki szaty z niebieskim i brązowy? jakie piny mają?
Rekomendowane odpowiedzi