Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ANB] Czy da się włożyć zaślepkę do kierownicy z liftu do tej przed liftem ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam interesuje mnie jedna rzecz kierownica po lifcie wydaje sie byc idnetyczna jak ta przed liftem z tym ze maja inny znaczek moje pytanie brzmi czy da sie wlozyc do tej straej zaslepke po lifcie?prosze o odp

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

No właśnie, w tym temacie ktoś się powinien wypowiedzieć, ktoś kto walczył z czymś podobnym.

ETKA w sumie wiele mówi, albo i nie za wiele.

W każdym bądź razie widac, iż rodzajów kierownicy nie jest dużo, są dwie 3ramienna,sportowa oraz ta 'zwykła'.

Jak widać na załączonym obrazku pakowali do niej poduchy takie i takie, czyli te przed liftowe i po liftowe. Więc pewnie istnieje możliwość zamiany ich w starym modelu przed liftowym na po liftowej :naughty:

Instalacją, przewodami i wtykami jak widać nie trzeba się przejmować bo to to samo :przebiegly:

Wielkość wieloklinu tez pewnie niewiele tu ma do poduchy, bo poduchę kręcimy do kiery, a nie do wieloklinu :rolleyes:

airbag1gj3.jpg

oraz

airbag2zb9.jpg

Z drugiej strony patrząc na samą kierownicę różnią się one nieco długością ramion:

airbag3ji5.jpg

Opublikowano

Przygladajac się zdjęciom i porównując to wydaje mi się, że nie będzie to pasowało. Jeżeli udało by się taką poduchę przymocować, to na pewno będą spore szpary między ramionami a poduszką.

Opublikowano

w poliftowej ten poducha jest nieco mniejsza, takze marne szanse zeby to spasowac, jedyne wyjscie odlozyc trroszke kski i kupic komplet :hi:

Opublikowano

Nawet jakby Ci sie to jakims cudem udalo, to i tak bedzie miec inny odcien wiec bedzie kupa.. :decayed:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

mam pytanie a jak kupie kierownice 3 ramienna to od mojej starej da sie podlaczyc jakos w nia poduche?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Z drugiej strony patrząc na samą kierownicę różnią się one nieco długością ramion:

airbag3ji5.jpg

moje pytanie: Wymiana kiery z tej starej (lewa) na którąś z tych nowszych (prawa) pociąga za sobą jeszcze jakąś wymianę czegoś?

Chodzi mi o to co musi wchodzić w skład całego kompletu i czy pasuje na wieloklinie?

Opublikowano

Jeśli w starej masz taki sam wieloklin co w nowej ..to tylko chyba kiera i poducha :mysli:

Te kierownice sa inne :wink4: