gelo_05 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Witam, cieknie mi plyn od wspomagania z oslony drazka. palcem wyczulem ze od strony wewnetrznej guma zsunela sie z objemki czy zacisku( nie mam pojecia jak ona tam jest zamocowana)Guma jest cala upierdzielona jedna jak i druga.moze ktos mi doradzic jak zalozyc ta gume aby nie bylo wycieku? jakona powinna byc zamocowana? jak dobrac sie dotego miejsca ktore jest niewidoczne??? dodam ze nie mam problemow ze wspomaganiem, jednak plyn w zbiorniczku nawet po chwilowym odpaleniu auta jest cieply? jest to jakis problem???
Hans47 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Skoro cieknie Ci z oslony to magiel do regenaracji zalozenie oslony nic nie da. Jak sie rozpaprze na dobre to uwalisz przy okazji pompe wspomy.
gelo_05 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2013 rozumiem ze plynu wcale tam powinno nie byc? powie ktos jak zalozyc ta oslone szczelnie, bo nie mam teraz funduszy na regeneracje magla
Hans47 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 nie powinno. Jest to objaw uszkodzonych uszczelniaczy.Niestety nie zalozysz tego szczelnie wypelni sie to na maksa i tak wypchnie i tak.
Rekomendowane odpowiedzi