twister13 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Panowie zakupiłem gwintowane zawieszenie ale mam auto z 1998 i z tego co czytałem tu na forum potrzebuję górnych mocowań do tylnych amortyzatorów od polifta. Nie wiem czy podejdzie od quattro lub angola dajcie znać jeśli ktoś się orientuje jakie podejdzie i nr tych części z góry dzięki
fafnasty Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 kolego jesli masz ten gwint skrecony do kupy na mocowaniach z przedlifta (stalowe nie alu) to normalnie wkladaj na auto roznica jest w mocowaniu do amorka nie do nadwozia:wink: pokaz foto
twister13 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2013 fafnasty pisalismy na PW czytales ostatnie 2 wiadomosci?
horny devil Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 kolego jesli masz ten gwint skrecony do kupy na mocowaniach z przedlifta (stalowe nie alu) to normalnie wkladaj na auto roznica jest w mocowaniu do amorka nie do nadwozia:wink: pokaz foto Sorry że się podepnę. Jeśli mam całą kolimnę z polita to podejdzie p&p do przedlifta??
fafnasty Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 jesli jest skrecony to wkaladaj i ciesz sie ze jest nnniiiisko:decayed:
Rekomendowane odpowiedzi