lukas309 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 moi drodzy kto mi pomoże mam problem z odtwarzaczem do navigacji usytuowanym w schowku , wzioł płyte i nie chce oddać, zachowuje się w ten sposób że słychać jak chce oddać ale nie może jej wypluć co może być przyczyną ???? może ktoś juz miał taki problem ????
wrclaguna Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 A wczesniej była jakaś płyta ? Moze ma blokadę fabryczną .
lukas309 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2013 no właśnie wczesniej ???? hmmm ja nie wsadzałem zadnej płyty to byla pierwsza a w niemczech nie wiem czy ktos to robił, blokade fabryczna - jak sobbie z nia poradzic ???
wrclaguna Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Ok to była pierwsza płyta ktorą wsadzałes . Sa jakieś błedy w MMI ?
lukas309 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2013 dzieki za zainteresowanie , byly dwie plyty nawigacja pociagnela moja plyte mimo iz w napedzie byla jedna, teraz wszystko smiga PO NAPRAWIE :) temat do ZAMKNIECIA
Rekomendowane odpowiedzi