Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AWX/AVF] Duży przegląd w ASO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jako że mojemu autku stuknęło już coś ponad 120tyś km trzeba chyba zrobić "duży przegląd" w ASO. Tyle tylko że ASO śpiewa za tę przyjemność od 1400 do 1600 PLN :shock:

Moje pytanie jest nastepujące. Co wchodzi w skład tego przeglądu że kosztuje tyle kasy. Koleś z serwisu tłumaczył mi że wymieniają wszystkie filtry, piórka wycieraczek itp.

Ale to nie kosztuje przecież tyle pieniędzy... :evil:

Robić nie robić :?:

Opublikowano
Robić nie robić :?:

W polsce mało kto robi :razz: Lepiej wszystko powymieniac - ale nie przez serwis - ale wiadomo wtedy nie ma pieczatki :roll:

Opublikowano

Oj to jakoś dużo ci policzyli bo u mnie wszystkie filtry i olej 1200 zł w ASO . A u mnie jest 9 litrów oleju . Leć do ASO i mów że tylko filtry i olej powinno być dużo taniej :)

Opublikowano
  • Autor
Oj to jakoś dużo ci policzyli bo u mnie wszystkie filtry i olej 1200 zł w ASO . A u mnie jest 9 litrów oleju . Leć do ASO i mów że tylko filtry i olej powinno być dużo taniej :)

Ono a gdzie w Warszwie robiłeś przegląd ?

Opublikowano

Ja robie w Powsinie u Rowińskiego tam chyba najlepiej bo już pozwiedzałem salony w wawie i ten wydaje sie naj :) Tylko nie Auto viva bo to fiuty i ściemniacze.

Jeśli bryka nie na gwarancji to polecam ci też VW Gajewska na ul. Chełmżyńskiej oni niestety Audi na gw nie robią bo tylko VW ( dlatego tam nie latam) ale super kolesie naprawde :) U nich wchodzisz sobie na hale ogladasz jak robią wszystko ci pokażą wytłumaczą , super podejście mają , a z tym nie wszedzie jest najlepiej :)

Opublikowano
  • Autor

1600 chce Auto Unia (trasa na Katowice)

1400 Szewczyk na Radzymińskiej

Sprawdzę tego Rowińskiego w Powsinie.

Wkońcu brałem od nich auto z komisu w Piasecznie to może dadzą jakąś zniżkę :razz:

U mnie to już chyba nawet płyn hamucowy do wymiany :neutral:

Opublikowano

Jak masz dużo kapusty to jedź na duży przegląd. Moim zdaniem to strata kasy, gość rzuci okiem od niechcenia doleje płyny,wymieni olej,filtry i po przegladzie. Ja wymieniam tylko olej u nich żeby wbili w książke i w komputer stan licznika(350zl). Resztę robię w nieautoryzowanym za dużo mniejsze pieniądze.

Opublikowano
  • Autor

Tak dla informacji. Duży przegląd w ASO u Rowińskiego to koszt 1000 PLN.

Wymiana płynu hamulcowego to 200 PLN

Z wymianą płynów ustrojowych i filtrów uporali się w 3 godz.

Jakos dziwnie skasowali mi inspekcję. Na razie mam same kreski tam gdzie podana jest ilość kilometrów i dni do przeglądu. :shock:

Opublikowano

No to w sumie nie tak strasznie zapłaciłeś :)

Tobi ja też tak miałem z licznikiem , potem jak zaglądałem było już normalnie :)

Opublikowano
Tak dla informacji. Duży przegląd w ASO u Rowińskiego to koszt 1000 PLN.

Wymiana płynu hamulcowego to 200 PLN

Z wymianą płynów ustrojowych i filtrów uporali się w 3 godz.

Jakos dziwnie skasowali mi inspekcję. Na razie mam same kreski tam gdzie podana jest ilość kilometrów i dni do przeglądu. :shock:

Ja wymieniałem w ASO VW płyn hamulcowy za 80zł !!! (w tym 1 litr płynu)