Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Servo.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam maly problem z servem, przycina sie na zimnym silniku (przynajmniej wg. mechanika). Chcialem kupic uzywke ale ... no wlasnie numer na moim servie to 4B3612107A. Szukalem na alledrogo i jest tego sporo ale nikt nie ma takiego numeru :kwasny: Chcialem wziasc od 2.8 V6 ale na zdjeciu wyglada na wieksze/grubsze (jak zwal tak zwal) no i ma numer 4B3612105A. Nie bardzo wiem co zamiennie moge uzyc za 4B3612107A bo sporo tych numerkow do wyboru. Widzialem servo z A6 C5 2,4 V6 ale ma numer 8D2612105A i zastanawiam sie czy takie by pasilo. Bede wdzieczny za wszelka pomoc.

Opublikowano

Sprawdz w ETCE jaki jest nr i taki zamontuj

Opublikowano
  • Autor

sprawdzilem w ETCE on-line i czesc o nr 4B3612107A ale wycofano 07/2008 i niby zastepcza 4B3612107B. Dziwne jest to ze 4B3612107B za to wycofano 02/2006? a zastepcza 4B3612107C. Totalnie bez sensu :facepalm: przynajmniej wiem ze to "wzmacniacz sily hamowania z podwojna membrana". Zeby bylo smieszniej 4B3612107A byly w RS6 2003r wg. Etki :facepalm: a nie u mnie, maslo maslane :eusathink:Wychodzi na to ze poprzedni wlasciciel juz cos zmienial bo wedlug rocznika ta czesc to 8D0612107B i nic nie pisze zeby miala podwojna membrane :kwasny: a po winie nie bata nie moge nic sprawdzic :facepalm: