Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄
IGNOROWANY

wymiana tarcz i klocków

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja też założyłem ATE łożyska SKF Wszystko łącznie ze smarem i preparatem do czyszczenia tarcz wyszło 450 niestety jeden pierścień ABS się nie dał założyć na nową tarcze (był luźny) i musiałem kupić w ASO 80zł. Nie chciałem kombinować ze starym a w sumie wystarczyło zrobić na nim zadziory.

Opublikowano

Spokojnie, z mechanika miałem, mam styczność totalnie zielony nie jestem, już hamulce robiłem w kilku autach i wiem, że układ hamulcowy to podstawa jak i kierowniczy :) Wiem, że wybitnie na hamulcach nie powinno się oszczędzać. Pod koniec tego miesiąca bd miał wypłatę ( praca w wakacje :P ) to bd musiał kupić części. Z tym wciśnięciem to właśnie myślałem, żeby pójść na prasę parę groszy zapłacę ale bd pewne :). Zapytam jeszcze bo jeden z kolegów napisał, że dostanę łożyska w sklepie bo mam stary typ tzn???

---------- Post dopisany at 12:54 ---------- Poprzedni post napisany at 12:49 ----------

I co sądzicie o tym komplecie na tył???

ATE TARCZE+KLOCKI TYŁ AUDI A4 B5 1.6 - 2.8 TANIO ! (3347846477) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.