pilzbero Opublikowano 18 Lipca 2013 Autor Opublikowano 18 Lipca 2013 chętnie bym zrobił ale nie wiem gdzie szukać tego sterownika.
slusek19 Opublikowano 20 Lipca 2013 Opublikowano 20 Lipca 2013 i jak tam u was? ja od naprawy (wymiany przepustnicy) zrobiłem już ok. 3tys. km i wszystko działa dobrze tylko niewiem czemu ostatnio zrobił sie taki troche "śliski" jak stoje na światłach i depne do dechy to nie idzie tak że wbija w fotel tak jak to było jeszcze nie dawno. niewiem czy to dlatego że ta przepustnica działa teraz tak jak ma działać czy jakaś inna przyczyna :/
pilzbero Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 14 Sierpnia 2013 ja na razie nic nie wiem, bo auto u mechanika. ---------- Post dopisany 15-08-2013 at 00:40 ---------- Poprzedni post napisany 20-07-2013 at 13:16 ---------- auto dziś odebrałem od mechanika. wymieniona wtyczka do zaworu EGR, w starej powypalały się piny.. jak na razie lampka się nie świeci. auto jeździ normalnie. mam nadzieję, że za parę dni problem nie wróci. koszt wtyczki i pinów ok 70 zł.
Rekomendowane odpowiedzi