Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zatkany odpływ skroplin z klimatyzacji w A4 B6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Czy ktoś mógłby mi powiedziec gdzie znajduje sie rurka odprowadzajaca skropliny z klimy? Najlepiej jakies fotki :wink:Moj problem polega na tym ze po dłuzszym działaniu klimy powinna skraplac sie woda pod autem ,a u mnie tego nie ma.Szukalem tejrurki ale trudno to zlokalizowac bez czyjejś pomocy.

Opublikowano

z tego co pamiętam znajduje się ona pod wykładziną od strony pasażera

Opublikowano
  • Autor

pod wykładziną?? troche nie rozumiem ale okey. Chodzi mi bardziej o odpływ zewnętrzny gdzies pod autem? tylko gdzie ...:facepalm:

Opublikowano

od parownika schodzi w dół po prawej stronie tunelu,pod lewą nogę pasażera i wychodzi na zewnątrz.czyli woda na ziemię leci pod pasażerem ,bliżej środka auta.dokładniej wytłumaczyć nie mogę.

Opublikowano
  • Autor

dzieki juz coraz wiecej wskazowek..:wink: ale byłem na kanale i cos nie moge tego znalesc.. moze jakies foto :naughty:

Opublikowano

żeby zobaczyć tą rurkę z kanału to musiałbyś odkręcić osłonę termiczną rury wydechowej.pod koniec tygodnia postaram się zrobić zdjęcia.

Opublikowano
pod wykładziną?? troche nie rozumiem ale okey. Chodzi mi bardziej o odpływ zewnętrzny gdzies pod autem? tylko gdzie ...:facepalm:

Tak jak kolega pisał tu zaczyna się ten odpływ i jak chcesz go przepchać to możesz stąd zacząć a kończy się pod autem ..

Opublikowano
  • Autor

dzieki chlopaki za wskazowki. cos tam ogarne .. dobre by bylo foto-story ale chyba w tygodniu odaM niunie do mistrza klimatronika :wink: on to ogarnie << daj boże>> hehe