Opublikowano 12 Maja 201313 l Witam. Wywaliło mi błąd na vagu "1237 zawór odcinający paliwo -N109 przerwa lub zwarcie do masy - BŁĄD SPORADYCZNY" Błąd po skasowaniu powraca od razu bez względu na to czy silnik jest włączony czy tylko na "kontrolkach" gdzie tego szukać jak to wymienić i czym może skutkować awaria tego czegoś ? Do tej pory miałem B5 z 1.8T więc moja wiedza o AFN jest żadna i to przez RZ
Opublikowano 13 Maja 201313 l Zawór ten znajduje się na pompie wtryskowej idzie do niego jeden przewód skręcony śrubka zobacz czy gdzieś się przewód nie przetarł i nie masuje. A silnik pali normalnie??
Opublikowano 14 Maja 201313 l Autor dzisiaj przejrzę przewody a jak będą ok to wpadnę na wizytę do Sobótki do pompiarzy. Generalnie na razie chyba sie nie pali bo auto chodzi.
Opublikowano 14 Maja 201313 l Jak do pompiarza to tylko do Trzebnicy .... ale terminy ma chyba odległe więc lepiej zadzwonić i się dowiedzieć.
Opublikowano 14 Maja 201313 l Autor zadzwonie do jednych i do drugich zobaczę jak cenowo to wygląda. Od razu by mi poustawiali co tam trzeba.
Opublikowano 14 Maja 201313 l zadzwonie do jednych i do drugich zobaczę jak cenowo to wygląda. Od razu by mi poustawiali co tam trzeba. Jedź gdzie robią dobrze a nie tanio
Opublikowano 14 Maja 201313 l Autor jakbyś wiedział jakie hybrydy robią tamte chłopaki to byś zmienił zdanie Pompiarze prima sort robiący robotę ale ceniący się.
Opublikowano 14 Maja 201313 l jakbyś wiedział jakie hybrydy robią tamte chłopaki to byś zmienił zdanie Pompiarze prima sort robiący robotę ale ceniący się. ale jak chodzi o polecenie to do nich jakoś ludzie nie wysyłają... dla mnie mogą robić pompę nawet z T72
Opublikowano 14 Maja 201313 l Autor ja dostałem namiar od 3 osób którym cuda poczynili a nie znają się na bank robili pompy do vento, a3 i ibizy. Ta ibiza to jest jakaś hybryda z transita i vw . Mówiłem ci kiedyś o tym. ---------- Post dopisany at 22:04 ---------- Poprzedni post napisany at 22:00 ---------- Dobra wracając do tematu... Czym może skutkować ten błąd i za co odpowiada ten zawór ?
Opublikowano 14 Maja 201313 l - Kilka pytań.. m.in. Błąd nr 1237na VAG-u.. Jak to uleczyć ? • .: AUDI KLUB POLSKA :. • masz .. trochę poszukać ---------- Post dopisany at 22:13 ---------- Poprzedni post napisany at 22:10 ---------- Możesz z tym jeździć.. przy gaszeniu budą będzie zarzucało
Opublikowano 17 Maja 201313 l Autor masz .. trochę poszukać moja noga nie postanie na tym portalu Możesz z tym jeździć.. przy gaszeniu budą będzie zarzucało to niech rzuca ---------- Post dopisany 17-05-2013 at 20:20 ---------- Poprzedni post napisany 15-05-2013 at 11:38 ---------- Sprawa wyjaśniona jedno z moich zabezpieczeń korzysta min. z tego czujnika. Po wyłaczeniu błędu brak.