Flyer Opublikowano 13 Maja 2013 Opublikowano 13 Maja 2013 Troche szukalem, ale nie znalazlem... Chce kupic intefejs do iPoda/iPhone'a pod RNS-E - ale tak zebym mogl odtwarzac muzyke z poziomu aplikacji w telefonie. Nie chcialbym zeby urzadzenie (iPod / iPhone) bylo traktowane jako dysk przez intefejs/rsne > tak podobno robia oryginalne interfejsy. Ktos cos doradzi ? Z gory dzieki
tomcrack27 Opublikowano 13 Maja 2013 Opublikowano 13 Maja 2013 ja tez szukalem interfejsa ale nikt nie mial i udalo mi sie na niemieckim ebay.ostatnio nawet byl z tego co pamietam:wink: Audi Steuergerät Musikinterface I Pot Interface 8E0857952G | eBay
tomcrack27 Opublikowano 13 Maja 2013 Opublikowano 13 Maja 2013 no niestety wlasnie sprawdzilem i nie:facepalm: a te nowsze interfejsy np od audi tt nie maja takiej opcji jakiej szukasz?
Flyer Opublikowano 13 Maja 2013 Autor Opublikowano 13 Maja 2013 takie opcje maja np. nieoryginalne... ale nie wiem jakie i takich szukam
jarek_ns Opublikowano 14 Maja 2013 Opublikowano 14 Maja 2013 Jak poświęcisz zmieniarkę to możesz zastosować coś takiego. https://car-tronic.pl/adapter-aux-vw-audi-seat-skoda-cd-12-pin-mp3ipod-high-end-p162.html Wtedy masz normalnego AUXa i podpinasz pod złącze słuchawkowe.
Piotrek81 Opublikowano 15 Maja 2013 Opublikowano 15 Maja 2013 moze Kufatec,sam sie nad nim zastanawiam;AUX IN - Jack - Retrofit - Audi RNS-E [37898] - $53.95 : Kufatec USA, Inc., The #1 Supplier of OEM Volkswagen & Audi Retrofit Harnesses in the World
Rekomendowane odpowiedzi