Jump to content
IGNORED

[B5 1.8T] 150KM 1995 Rok

Recommended Posts

Posted

KUPIŁEM MIESIĄC TEMU A JEŻDŻę DOPIRO 4 DNI. TO MOJE PIERWSZE AUTO I OD RAZU AUDI :mrgreen: WKRÓTCE POSTARAM SIę WRZUCIć FOTKI I PO NOWYM ROKU LEKKI TUNING STYLISTYCZNY. NA WAKACJE MAM W PLANACH CHIP KTóRY PODNIESIE MOC DO 190KM ---- SZACUNEK CO NIE ??? !!!

'kupiłem miesiąc temu a jeżdżę dopiero 4 dni. to moje pierwsze auto i od razu audi. :mrgreen: wkrótce postaram sie wrzucić fotki i po nowym roku lekki tuning stylistyczny. Na wakacje mam w planach chip który podniesie moc do 190KM ----SZACUNEK co nie ??? !!! tak chyba lepiej nie :?: '

dsc007921uk7.th.jpg

cimg4787wa4.th.jpg

Posted

wyłącz proszę capslock .... I tak Cię zrozumiałem...

Dawaj zdjęcia ! :twisted:

Co to za czip ?

Czy szacunek... Się okaże... :cool:

Posted

O to plany konkretne mam nadzieję ze zrobi ci to profesjonalna firma bo to bardzo duża różnaica w mocy z 125-190 hohohoho trochę wątpię ale.......... > czekam na zdjęcia i następnie opis sprawującego się auta na chipie 190KM!!!

Guest Michał
Posted
O to plany konkretne mam nadzieję ze zrobi ci to profesjonalna firma bo to bardzo duża różnaica w mocy z 125-190 hohohoho trochę wątpię ale..........

Chyba 150 -190 :wink:

Posted

firma mi nie znana ale po opisie wygląda że będzie latał :) no to czekamy na fotki i wykresik .