fantastic Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 KUPIŁEM MIESIĄC TEMU A JEŻDŻę DOPIRO 4 DNI. TO MOJE PIERWSZE AUTO I OD RAZU AUDI :mrgreen: WKRÓTCE POSTARAM SIę WRZUCIć FOTKI I PO NOWYM ROKU LEKKI TUNING STYLISTYCZNY. NA WAKACJE MAM W PLANACH CHIP KTóRY PODNIESIE MOC DO 190KM ---- SZACUNEK CO NIE ??? !!! 'kupiłem miesiąc temu a jeżdżę dopiero 4 dni. to moje pierwsze auto i od razu audi. :mrgreen: wkrótce postaram sie wrzucić fotki i po nowym roku lekki tuning stylistyczny. Na wakacje mam w planach chip który podniesie moc do 190KM ----SZACUNEK co nie ??? !!! tak chyba lepiej nie :?: '
pre_pl Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 wyłącz proszę capslock .... I tak Cię zrozumiałem... Dawaj zdjęcia ! :twisted: Co to za czip ? Czy szacunek... Się okaże...
bushi Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 O to plany konkretne mam nadzieję ze zrobi ci to profesjonalna firma bo to bardzo duża różnaica w mocy z 125-190 hohohoho trochę wątpię ale.......... > czekam na zdjęcia i następnie opis sprawującego się auta na chipie 190KM!!!
Guest Michał Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 O to plany konkretne mam nadzieję ze zrobi ci to profesjonalna firma bo to bardzo duża różnaica w mocy z 125-190 hohohoho trochę wątpię ale.......... Chyba 150 -190
fantastic Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 bushi, nie 125 ---->190 tylko 150----> 190 jeszcze sie nie zastanawiałem konkretnie ale firma : http://www.upsolute.pl/auto.html?kid=22
Guest Keżor Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 firma mi nie znana ale po opisie wygląda że będzie latał no to czekamy na fotki i wykresik .
Recommended Posts