cabanmat Opublikowano 17 Maja 2013 Opublikowano 17 Maja 2013 Witam Jakie nawozy polecacie do iglaków ? Mam małą hodowlę, iglaki i niebieskie strzały.
Gość Opublikowano 18 Maja 2013 Opublikowano 18 Maja 2013 Mateusz, ja daję Osmocote lub Substral . Tutaj jest fajny artykuł : Artelis - Błędy w nawożeniu iglaków - Rafał Okułowicz - Dom i Ogród, Ogród a to moje oczko w głowie : fotki jeszcze z ubiegłego roku . Polecam - praca przy tych "chaszczach" świetnie wycisza i daje ogromną satysfakcję
radio22 Opublikowano 18 Maja 2013 Opublikowano 18 Maja 2013 Potwierdzam to co napisał SIXU ja też spędzam dużo czasu przy pielęgnacji ogrodu (zieleni) fajnie odpręża i super się podziwia jak rośliny się rozwijają i rosną A jeśli chodzi o nawóz to ja też daje osmocote trochę dogi nawóz ale skuteczny. Mam dwa pytanka do Jarka jaka to roślina ze zdjęcia nr8 ??? Te drzewka liściaste ze zdjęcia 12 i 13 kupowałeś szczepione czy sam formowałeś???
Gość Opublikowano 18 Maja 2013 Opublikowano 18 Maja 2013 nr 8 to magnolia a na 12 i 13 są klony. zielone i czerwone wczoraj posadziłem jeszcze szmaragdy - spirale , no i pięknie czerwony buk się rozwija - liście koloru ciemne bordo ... jestem psychiczny...
cabanmat Opublikowano 18 Maja 2013 Autor Opublikowano 18 Maja 2013 SIXU na pw podesłałem Ci zapytanie czy miałbyś niemiecki szampon do włosów dla mężczyzn, nie odpisywałeś bo nie masz czy nie zauważyłeś ? A te moje błękitne strzały też sypać dla iglaków ?
Gość Opublikowano 20 Maja 2013 Opublikowano 20 Maja 2013 Mateusz, szamponu nie mam (sensownego) więc nie polecam. a jeśli chodzi o "błękitne strzały" - to poprawna nazwa ? nie kojarzę tego, rozwiń temat albo wrzuć lepsze foto . Mój Znajomy ma wielką szkółkę to Go zapytam ---------- Post dopisany at 13:28 ---------- Poprzedni post napisany at 13:27 ---------- na tym zdjęciu widzę chyba szmaragdy i brabanty ? (tuje)
cabanmat Opublikowano 20 Maja 2013 Autor Opublikowano 20 Maja 2013 O ile pamiętam to nazywało to się albo niebieskie strzały albo błękitne strzały
Rekomendowane odpowiedzi