Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄
IGNOROWANY

[B5 AHU] Trzy węże podciśnienia sparciały - jaka średnica i gdzie to kupić ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

od czujnika N75 prostokątnego odchodzą trzy przewody u mnie są w 3 kolorach czerwony niebieski i czarny( powiedzmy ze ze starości wszystkie czarne) problem polega na tym ze są juz dziurawe, gdzie cos takiego dostać jaką mają srednice i jak o to pytać na allegro nie moge tego znaleźć, bo moze zawór dzieki ich wymianie okaze sie dobry pomocy........ pytałem w 3 sklepach w krakowie i robią wielkie oczy co to jest.

Opublikowano

w praktycznie każdym sklepie motoryzacyjnym dostaniesz takie przewody, średnice sobie zmierz suwmiarką lub chociaz linijką, albo wez i pokaz gosciowi w sklepie

Opublikowano

Według ETKI masz takie coś:

c6553bc961d9192am.jpg

Jedź nawet do ASO i podaj ten numer - kup wężyki i dotnij do długości, którą masz podaną na rysunku (masz tu też wymiary wężyków).

Opublikowano

wielkie dzieki lukaszr czyli 3 rózne długosci węzy o srednicy 3,5 , zastanaiwam sie na ile długość tych węzy jest istotna bo widze ze kazdy znich jest innej długosci. pozdrawiam.

Opublikowano

zastanaiwam sie na ile długość tych węzy jest istotna bo widze ze kazdy znich jest innej długosci. pozdrawiam.

długość jest bardzo istotna ...

Opublikowano

długość jest bardzo istotna ...

Dokładnie tak - musisz dociąć do długości tam podanej.

Cena 5m węża jest wg ETKI około 60 zł.

Opublikowano

juz zamówiłem w ASO cena za 1 metr 50 zł, i problem uwazam za zamknięty, dziękuje[br]Dopisany: 17 Lipiec 2008, 11:48 _________________________________________________tylko nie bardzo wiem jak zamknąc wątek bo jestem tu od niedawna

Opublikowano

juz zamówiłem w ASO cena za 1 metr 50 zł, i problem uwazam za zamknięty, dziękuje

To 1m kosztuje 50 zł czy cały 5m odcinek ?

tylko nie bardzo wiem jak zamknąc wątek bo jestem tu od niedawna

Nie masz takich uprawnień :wink4:

Opublikowano

mi powiedzieli za metr bieżący 50 zł, ale to i tak wystarczy zeby go na 3 częsci podzielić bo tyle jest potrzebne długości 26cm, 30 cm i 36cm według obrazka ETKI co razem daje 92cm.

Opublikowano

mi powiedzieli za metr bieżący 50 zł, ale to i tak wystarczy zeby go na 3 częsci podzielić bo tyle jest potrzebne długości 26cm, 30 cm i 36cm według obrazka ETKI co razem daje 92cm.

W sumie racja - trochę dziwne są te opisy czasami w ETCE.

Temat wyczerpany więc zamykam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...