czaja77 Opublikowano 16 Lipca 2008 Opublikowano 16 Lipca 2008 Witam wczoraj bylem na przegladzie autko ok ale porosilem by zrobil mi analize spalin diagnoza delikatnie za bogata mieszanka ,moje uwagi silnik pali sporo bo po ostatnim tankowaniu tylko miasto srednia 13,7l na 100km szok,co jest z moja ninia sonda nowa bosch nowe swiece filtr paliwa powietrza silnik chodzi ok przepustnica czyszczona przeplywomierz tez po podpieciu na vaga zero błedów tylo co mnie niepokoi to obroty na vagu delikatnie faluja 860 .870.880 .temperatura silnika ok 92stopnie.prosze o dokladna podpowiedz jak sprawdzic przeplywomierz.pozdrawiam
mateogda Opublikowano 16 Lipca 2008 Opublikowano 16 Lipca 2008 A konkretnie co ta analiza wykazala? Dostaleś jakiś wydruk?
czaja77 Opublikowano 16 Lipca 2008 Autor Opublikowano 16 Lipca 2008 witam wydruku nie mam niewiem co wykazala powiedzial cos ze jest za bogata minimalnie o 2 cos tam.a jak konkretnie sprawdzic przeplywomierz?i wydaje mi sie ze pali jakos dziwnie bo jak jest cieply to musze wiecej krecic zeby auto zapalilo
Rekomendowane odpowiedzi