mifodzo73 Opublikowano 16 Lipca 2008 Opublikowano 16 Lipca 2008 Góru w dziedzinie elektroniki samochodowej.Auto miałem zepsute 8 miesiecy az wkoncu trafiłem do niego zrozpaczony.Jeamu zajeło to tydzien z czego 4 dni czekał na częsci.POlecam warsztat.Czeladź-Piaski ul.Rzemieslnicza 3.
HiRide Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 rowniez polecam-naprawili mi kiedys lagune 2 a wczesniej karte do odpalania do niej :)ASO bylo bezradne i polecili mi ten warsztat
Gość osetti Opublikowano 19 Września 2008 Opublikowano 19 Września 2008 też byłam kilka razy u Michała, naprawdę facet zna się na tym co robi, ale nie napisaliście istotnej rzeczy: ma w cholerę klientów i czas oczekiwania niekiedy może przyprawić o zawrót głowy
HiRide Opublikowano 20 Września 2008 Opublikowano 20 Września 2008 też byłam kilka razy u Michała, naprawdę facet zna się na tym co robi, ale nie napisaliście istotnej rzeczy: ma w cholerę klientów i czas oczekiwania niekiedy może przyprawić o zawrót głowy jechalas do tego serwisu taka droge bez umawiania sie ? Ja tam bylem dwa razy w roznuch odstepach czasu.Karte zostawilem i odebralem na drugi dzien a za drugim razem kiedy naprawiali mi przepustnice czekalem jakies 6 godzin na miejscu i naprawili Chyba nie rozmawialas osobiscie z wlascicielem serwisu
Gość osetti Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 mój drogi byłam tam po uprzednim telefonie, po przyjeździe rozmawiałam z Michałem osobiście
HiRide Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 mój drogi byłam tam po uprzednim telefonie, po przyjeździe rozmawiałam z Michałem osobiście umowilas sie na rozmowe czy naprawe naprawione autko ?
Gość osetti Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 mój drogi byłam tam po uprzednim telefonie, po przyjeździe rozmawiałam z Michałem osobiście umowilas sie na rozmowe czy naprawe naprawione autko ? na naprawę autko oczywiście naprawione, ale to nie biegało o moje audi.
Gość elvis80 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 każdy to powie że gostek z Czeladzi jest najlepszy jeśłi chodzi o elektrykę ... zapytaj pierwszego lepszego Taxi Driver'a on prawdę Ci powie....
Rekomendowane odpowiedzi