Arturoo Opublikowano 29 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2016 Co jest ? Tył jeszcze nie dojechał ??????dawno zamontowany Pozostaje tylko zadać pytanie... co następne? :polew: Brak pomysłów
Gość Opublikowano 29 Grudnia 2016 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Są plusy Artur, gdyby tak turbo padlo w sylwestra... a jak powszechnie wiadomo jaki sylwester taki cały rok
Polko_V Opublikowano 31 Grudnia 2016 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Ładne turbulum...choć "moja" lepiej wyglądała A hample śliczności i nie chodzi o kolor
Gość Opublikowano 31 Grudnia 2016 Opublikowano 31 Grudnia 2016 A hample śliczności i nie chodzi o kolor Stąpasz po grząskim gruncie
Polko_V Opublikowano 31 Grudnia 2016 Opublikowano 31 Grudnia 2016 A hample śliczności i nie chodzi o kolor Stąpasz po grząskim gruncie Kolego...strachu i pieniędzy, to ja raczej nie mam
pajda Opublikowano 31 Grudnia 2016 Opublikowano 31 Grudnia 2016 (edytowane) A hample śliczności i nie chodzi o kolor Stąpasz po grząskim gruncie Kolego...strachu i pieniędzy, to ja raczej nie mam Tak to jest jak się ma b5 [emoji14] Edytowane 31 Grudnia 2016 przez pajda
Polko_V Opublikowano 31 Grudnia 2016 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Ale Pajda, że co...sugerujesz, że mnie be5 w dizzzlu zdziera z piniondzorów?! Czy nie stać na nowsze auto, że dalej jeżdzę i będę jeździć be5?!
pajda Opublikowano 1 Stycznia 2017 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Ale Pajda, że co...sugerujesz, że mnie be5 w dizzzlu zdziera z piniondzorów?! Czy nie stać na nowsze auto, że dalej jeżdzę i będę jeździć be5?! Wysysa kasiore, taka mała skarbonka [emoji14] te b5
Polko_V Opublikowano 1 Stycznia 2017 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Eee tam...piniondzorów do grobu nie wezmę . A ponadto nie czuję takiej potrzeby, aby zmieniać na nowsze auto. Wolę coś dorzucić do bebuni, zresztą jak Artur
Gość Opublikowano 2 Lutego 2017 Opublikowano 2 Lutego 2017 (edytowane) Pewnie nie wiecie.. Artur wymieniał olej i standardowo jak co 10 tyś doszła do tego hydraulika jednej głowicy i wtryski a teraz próbuje mi wcisnąć paścia bo pewnie przy kolejnej wymianie szykuje się remont drugiej głowicy Edytowane 2 Lutego 2017 przez uszol
pajda Opublikowano 3 Lutego 2017 Opublikowano 3 Lutego 2017 Pewnie nie wiecie.. Artur wymieniał olej i standardowo jak co 10 tyś doszła do tego hydraulika jednej głowicy i wtryski a teraz próbuje mi wcisnąć paścia bo pewnie przy kolejnej wymianie szykuje się remont drugiej głowicy :polew: Nic się nie martw gwarancja jest [emoji6] ale tylko do bramy
pajda Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 kiedy kolejne zmartwychwstanie paścia??
Rekomendowane odpowiedzi