Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

centralny zamek - pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie działa mi od jakiegoś czasu centralny. W ogóle nie dmucha z niej. Podmieniłem dizsiaj silniczek z Golfa III ale dalej szwankuje.

Dodatkowo coś tam gdiześ nie łączy co jakiś czas.

1.Mam pytanko - z czym się muszę liczyć jeśli zdecyduje się na wymianę całej pompki centralnego zamka?

Czy muszę coś potem ustawiać jeszcze? Czy po prostu podepne nową i będzie śmigać?

2. Z tego co widzę, to mam dokładany alarm + centralny z pilota (mam dodatkowe nieoryginalne breloczki). On swoją droga też się zepsuł, ale nie w tym rzecz.

Do pompki (w bagazniku) dochodzą bodajże 4 cienkie przewody. Wydaje mi się, że jest to własnie ten dokładany sterownik centralnego. W okolicy pompki jest taka czarna skrzyneczka. To by był właśnie ten sterownik? Bo jesli nie, to co to w takim razie są za przewody?

Dodam, że wchodza one w piny jednej z trzech wtyczek przy pompce.

Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi.

Opublikowano

1.Mam pytanko - z czym się muszę liczyć jeśli zdecyduje się na wymianę całej pompki centralnego zamka?

Czy muszę coś potem ustawiać jeszcze? Czy po prostu podepne nową i będzie śmigać?

Jeżeli kupisz taką samą to po wymianie nic nie będziesz musiał dodatkowo ustawiać.

Ale jak już będziesz kupował nową centralkę to kup taką sterowaną z scyzoryka, żeby przy okazji dorobić sobie taki kluczyk.

2. Z tego co widzę, to mam dokładany alarm + centralny z pilota (mam dodatkowe nieoryginalne breloczki). On swoją droga też się zepsuł, ale nie w tym rzecz.

Do pompki (w bagazniku) dochodzą bodajże 4 cienkie przewody. Wydaje mi się, że jest to własnie ten dokładany sterownik centralnego. W okolicy pompki jest taka czarna skrzyneczka. To by był właśnie ten sterownik? Bo jesli nie, to co to w takim razie są za przewody?

Dodam, że wchodza one w piny jednej z trzech wtyczek przy pompce.

Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi.

To raczej na pewno będzie sterownik pilota.