Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Kanapa w sedanie a6--> pomocy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam pytanko ojciec kupil sobie A6 rocznik 97 i razu pewnego chcial przewiesc sobie parapety okazalo sie ze nie mozna polozyc oparcia kanapy. moje pytanie czy istnieja wogole kanapy do a6 ktore mozna polozyc i czy mozna je bezproblemowo wstawic zamiast tej montowanej na stale? Albo czy mozna w latwy sposob wyjac oparcie tamtej kanapy? Prosze o szybka odpowiedz bo ojciec juz prosi zebym mu mojego Kochanego Avancika uzyczyl :disgust: mi sie to po prostu nie usmiecha a odmowic nie wypada. Pozdro dla wszystkich

Opublikowano

Jeżeli nie masz składanych oparć tylnej kanapy , to wnętrze auta od bagażnika dzieli ściana z blachy :good:

Opublikowano
  • Autor

wlasnie wiem, a czy mozna ta blache jakos zdematowac i kupic kanape dzielona (czy sa wogole takie), albo chociaz zdemontowac w naglych przypadkach zeby cos przewiesc? Bo to naprawde wkurzyc sie mozna :wallbash: ......... a mowilem ojcu nie ma jak kombi :> a teraz musim kombinowac

Opublikowano

No niestety , ale z tego co pamiętam to ta blacha jest przymontowana na stałe do nadwozia.Tak więc pozostaje tylko gumówka :decayed: A kanapę dzieloną jak najbardziej da się kupić

Opublikowano
  • Autor

Ok dzieki za pomoc, jeszcze dwa pytanka..... Skad wziasc taka kanape? :mysli: i czy duzo roboty z tym(montazem i demontazem)? :confused4:

Opublikowano

Ja mam taką kanapę :) do avanta

Opublikowano
  • Autor

Ja mam taką kanapę :) do avanta

A bedzie pasowala do sedana? i czy duzo roboty ze zmiana? dzieki za odpowiedzi

Opublikowano

Muszą być dostępne takie kanapy do sedana, bo ojciec mój ma w a6 dzieloną rozkładaną normalnie : )