Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AHU] audi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pozmieniałem parę rzeczy i to są w sumie efekty moich pomysłów:)

df35b9df.jpg

925c30a2.jpg

daa1d962.jpg

ec7e1d77.jpg

Opublikowano

ładna :good: daj tylko jakiś opis

Opublikowano

Ramki zmień najlepiej na klubowe :gwizdanie: i zawias o 20 -30 mm :>

Opublikowano

Ogólnie to nie ma co pisać o autku:) lampki FK świetnie świecą teraz wrzuciłem xenon ale nie mam jeszcze fotek zrobionych...i przyciemniłem szybki potem dodam fotki. Jeżeli chodzi o obniżenie zawiechy to wole komfort. Miałem poprzednie autko (BMW) na glebie nisko i wiem co to jest za męka:) a jeżeli chodzi o ramki to zmienię właśnie się przymierzam...pozdro dla wszystkich[br]Dopisany: 19 Lipiec 2008, 17:29 _________________________________________________Apropo ma ktoś do sprzedania kierownice z airbagiem ta po lifcie z chromowanymi wstawkami jak coś proszę o kontakt 696017944 dzięki z góry tylko normalna cena żeby była :wink4:

Opublikowano

ja mam taka kiere w stanie idealnym :) z mojego autka :) moge ci sprzedac jesli chcesz . fotki masz u mnie w profilu jak chcesz moge ci zrobic dokladne, tylko nie wiem czy ten wieloklin jest taki sam u ciebie jak u mnie

Opublikowano

Koledzy to jak z ta kierownica do audi będzie ktoś miał???

Opublikowano

nie podobają mi sie grille no embel w audicach

boczne kierunki zmien na białe

Opublikowano

białe będą beznadziejne, nie każdy musi mieć taki gust jak ty :good:

Opublikowano

Popieram białe kierunki boczne i proponuję srebrne żarówki do przednich kierunków - nie będzie efektu sadzonego jajka.

Opublikowano

ale jak mam lampy FK to jak wrzucę kierunki białe jak to będzie wyglądało:) muszą być kierunki clar...

Opublikowano

wladi jak te lampy FK??Pasują bezproblemowo??Nic nie odstaje??Jak w nocy się sprawują??[br]Dopisany: 31 Lipiec 2008, 10:11 _________________________________________________Jakie masz fele?? 17''???Jaki rozmiar kapcia???

Opublikowano

Popieram białe kierunki boczne i proponuję srebrne żarówki do przednich kierunków - nie będzie efektu sadzonego jajka.

moga być czarne kierunki boczne, ale żarówki w przednich srebrne :good:

Opublikowano

Te felgi na których stoi to 16'' opony Continental 205/55/16 bez żadnych wariacji:)))[br]Dopisany: 02 Sierpień 2008, 09:10 _________________________________________________Jeżeli chodzi o lampki to naprawdę rewelacja, teraz wrzuciłem xenon i pięknie świecą. Tylko żarówki w ringach się przepalają ale ogólnie jest ok:)