wesz82 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Po co zakładać 2 wątek:decayed: Nie no spoko, tylko jak popatrzyłem na daty to mnie zamurowało I pewnie by go zamurowało jakby się z Tobą przejechał, nie Szymek Powiedzmy że byłby lekko zaskoczony Co by nie było skrzydełka Hondy nie pobijesz:wink: Nic tak nie poprawia bicia serduszka jak porządny przecinak:whistling: Ale nie oznacza to ze Twoje autko nic nie potrafi,zapewne odpycha się piknie:hi: Mówisz o CBR 1000 ? Niestety ale bardzo przykro było jednemu Panu na takiej właśnie Hondzie Bez mydła dymam motocykle 1-litrowe. Tutaj jest pokaz Seweryna 770PS w RS6 pozamiatał tą Hondę 4 razy z rzędu Nie wątpię,że nie jedno grubo pomodzene RS itd objedzie seryjny przecinak nawet taki jak ta Honda,szacun za to:hi: Tylko jazda w samochodzie różni się pod wieloma względami od tej na motorze.Nie wiem,nie jechałem takim szatanem jaki ma kol Szymek pewnie urywa ja....ale dla mnie jazda przecinakiem daje duży zastrzyk adrenaliny,długo by tłumaczyć,to się czuje i tyle:wink: Zapewne gdybym kiedykolwiek siedział w aucie Szymka(w co wątpię)to i tak na pierwszym miejscu była by przejażdżka tą słabą litrówką
Rekomendowane odpowiedzi