furgon Opublikowano 12 Czerwca 2013 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Witam Wiem, że tematów podobnych jest wiele, ale po ich przeczytaniu nie znalazłem rozwiązania swojego problemu. Moja kochana małżonka jednej nocy zostawiła samochód przed domem z uchylonym oknem. Pogoda jest jaka jest, więc trochę się nalało do środka. Rano wsiadając do samochodu, zaraz po przekręceniu, wycieraczki, pomimo tego ze były wyłączone, włączyły się. Po kilkunastu ruchach zatrzymały się w losowo wybranej pozycji i do chwili obecnej żyją swoim życiem. I tu moje pytanie. Czy waszym zdaniem zalanie mogło w jakiś sposób wpłynąć na awarię, czy to tylko zbieg okoliczności. Co dalej z tym fantem robić? Wymieniałem przekaźnik 213 na inny sprawny i nic to nie zmieniło. Samochód to a4 1,9'98 AFN Z góry dziękuję za pomoc, pozdrawiam ---------- Post dopisany 12-06-2013 at 07:09 ---------- Poprzedni post napisany 07-06-2013 at 10:29 ---------- Dziękuje bardzo za pomoc Po zmianie pogody problem znikł, jednak deszczyk wrócił i razem z nim problem. Wnioskuję że coś musi zamakać Pytanie co?
Prezes870 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Sprawdź czy masz sucho przy podszybiu. Może tam woda wlewa się i robi zwarke .
furgon Opublikowano 14 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2013 Dzisiaj już jest sucho, ale nic to nie zmienia. Dalej wariują. Co ewentualnie zabezpieczyć przed zalaniem?
kubanczyk90 Opublikowano 14 Czerwca 2013 Opublikowano 14 Czerwca 2013 Witam ja w mojej Audi mam podobny problem. Z tym tylko że robi mi się to tylko w zimę. Włączaja się wycieraczki i na biegu czasowym nagle nie moga się wyłączyc i żyja swoim życiem stają losowo. i jak włączę żeby6 tylko przejechały raz to później nie moga się wyłączyc. i to dzieje mi się tylko w zimę albo jak jest deszczowa wilgotna pogoda.
furgon Opublikowano 16 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2013 Wymiana przekaźnika 377 rozwiązała problem
Rekomendowane odpowiedzi