Piteros1 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Opublikowano 7 Czerwca 2013 siemanko mam problem, ostatnio mialem kaluze w aucie po srteonie pasazera tyl plus przod myslalem ze byla szyba niedomknieta czy cos, odessalem wode odkurzaczem, ale po dzisiejszym deszczeu sytuacja sie powtorzyla co moze byc przyczyna ?
xBladex Opublikowano 7 Czerwca 2013 Opublikowano 7 Czerwca 2013 jest juz pełno tematów z tym problem..uzyj opcji szukaj
radzio06 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Ja wyciaglem obudowe filtrra kabinowego, wyczyscilem wszytko, wysuszylem, zlozylem na sylikonie oraz zalozylem rynienke której mi brakowało, i problem się rozwiązał
Adrianus1980 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Ja wyciaglem obudowe filtrra kabinowego, wyczyscilem wszytko, wysuszylem, zlozylem na sylikonie oraz zalozylem rynienke której mi brakowało, i problem się rozwiązał Dokładnie TAK, trzeba pamietać o wyczyszczeniu miejsca styku szyby z karoserią ( na dole nad rynienką)
Olszak86 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Ja wyciaglem obudowe filtrra kabinowego, wyczyscilem wszytko, wysuszylem, zlozylem na sylikonie oraz zalozylem rynienke której mi brakowało, i problem się rozwiązał Jak kolega wyżej. Zrobiłem to samo i problemu nie ma.
Rekomendowane odpowiedzi