Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 ALT] alpine + sterowanie w kierownicy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, przymierzam sie do przełozenia radia i mam dylemat czy da rade podłaczyc sterowanie w kierownicy do radia alpice cda9883r radio ma podłączenie do dodatkowego sterowania ale czy nietrzeba nic przerabiac zeby to dzialalo? czy poprostu sie nieda?

Opublikowano

Kolego, męczę ten temat już długo w B7, nikt nie potrafi doradzić ani polecić odpowiedniego moduły CAN, mnie interesuje nie tylko sterowanie kierownicą ale wyświetlanie na FIS, mam Alpine 9855 i czeka w kartonie bo nie lubię półśrodków.

Pozdro

Opublikowano

Wystarczy dokupić interfejs aby fabryczne sterowanie z kierownicy współdziałało z Alpine. Co do wyświetlania informacji na FIS to obawiam sie że radio poleży jeszcze długo w kartonie bo zadanie trudne do zrealizowania. Jesteś z WLKP może "Audiocomplex" sobie z tym poradzi ?

Opublikowano

Haj, Audiocomplex to znana mi firma od lat, trochę u nich sprzętu kupiłem, ale jak widać nikt gwarancji nie daje na to, że FIS będzie wyświetlał dane z innego radia niż fabryczne, tutaj Audi skopało w porównaniu np. z Oplem, tam nie ma problemu. Jak mam wywalić ok 300-500 zł na interfejs to chciałbym mieć Full-service a nie 1/2.

Pozdro

Opublikowano
  • Autor

a co gdzie mozna dostac ten intrfejs i za ile?

Opublikowano

Poszukaj na allegro albo ebay'u, są np Dietz, ale z tego co wiem to bez obsługi FIS, podłączenie + sterowanie z kierownicy i to wszystko.

Pozdro