Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

problem z ogrzewaniem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

dosłownie przed chwilka się zarejestrowałem, A4 mam od piątku i wszystko jest super ale jak się włączy dmuchawę to leci można powiedziec bardzo letnie powietrze i to zawsze nie zaleznie od temperatury silnika. Czy to może być soć poważnego.

Z góry dziękuję za porady

Opublikowano

a masz klimatronic??

Opublikowano

Może być zapowietrzony układ.

Opublikowano
  • Autor

nie ma klimy. Same pokretła. Zastanawiam sie tylko czy to może być coś poważnego bo aktualnie w portfelu puchy

Opublikowano

Spróbój odpowietrzyć układ. U mnie pomogło. Poluzuj jeden przewód który wchodzi do nagrzewnicy (obok akumulatora-Najlepiej ten pierwszy od aku ) ma on tam taki niewielki otworek. Zsuń go na tyle, żeby otworek nie był na krućcu nagrzwnicy powinien po jakimś czasie pokazać się płyn. Wtedy go wsuń do pierwotnego położenia. Powinno pomóc o ile to jest to.

Opublikowano
  • Autor

dzieki jeszcze dzisiaj spróbuje.

Opublikowano

Mam ten sam problem, zrobiłem to co kolega tutaj mówił i nadal bez zmian. Mam klimatronic w aucie. Chyba będzie trzeba nagrzewnice wyjąć. Proszę o pomoc.

Opublikowano

Czesc ja tez mam klimatronik i leci mi letnie powietrze zamiast goracego, musze sie tym zajac po swietach

Opublikowano

Panowie jeszcze jedno sprawdżcie filtr przeciw pyłkowy ja miałem tak zasyfiony chyba od nowości że ledwo co mi powietrze do środka wpadało.

Opublikowano
  • Autor

teraz w pełni mogę się cieszyc swoim nowym audikiem. Dzieki za podpowiedzi. Ostatecznie podłaczyłem rurę z wodą do nagrzewnicy i ją przepłukałem leciał niezły szlam ale udało się. Teraz działa jak burza :)