szczepan24 Opublikowano 30 Czerwca 2013 Opublikowano 30 Czerwca 2013 Cześć!! Autko kupione 4 lata temu Po dwóch latach obecności na forum postanowiłem pokazać Wam moją A 4-kę. Co prawda nie jest to żaden s-line ale jest fajna. W planach mam trochę przy niej pomodzić, bardziej wygląd zewnętrzny zderzaki, listwy, lotka. Środek RNS-e. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
jedrekx Opublikowano 30 Czerwca 2013 Opublikowano 30 Czerwca 2013 fajna sztuka.. skoro masz ją 2 lata to czemu na spoty nie przyjeżdżasz?
szczepan24 Opublikowano 30 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2013 no troszke zaniedbałem ale zaczne jeździć.... mam małe dzieciaczki dopiero teraz mogę z nimi ruszyć na spoty
miszka Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 duży + za szyberdach do pierwszych modów dodał bym jeszcze większe fele i glebe
Artur82 Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 no Łukasz w końcu się ujawniłeś i widzę, że już zachorowałeś na modzenie...czyżby po oględzinach
szczepan24 Opublikowano 15 Lipca 2013 Autor Opublikowano 15 Lipca 2013 duży + za szyberdach do pierwszych modów dodał bym jeszcze większe fele i glebe szyberek fajna sprawa tym bardziej latem. gleba i wieksze fele napewno tez sa w planach. jestem na poczatku dlugiej drogi przygody z modzeniem mysle ze fajna podstawe do rezania mam hehe ---------- Post dopisany at 12:08 ---------- Poprzedni post napisany at 11:51 ---------- no Łukasz w końcu się ujawniłeś i widzę, że już zachorowałeś na modzenie...czyżby po oględzinach Tak zachorowalem i to jak! juz po ogledzinach Twojej gablotki hehe. Mam juz pierwsze plany ale musze namierzyc dokladki zderzakow albo pomalowac swoje pod kolor tym bardziej ze i tak czeka mnie lakiernik. W tej kwesti pewnie sie do Ciebie usmiechne... ---------- Post dopisany 15-07-2013 at 20:37 ---------- Poprzedni post napisany 06-07-2013 at 12:08 ---------- chlopaki gdzie najlepiej w bydgoszczy wymienic rozrzad???
jedrekx Opublikowano 15 Lipca 2013 Opublikowano 15 Lipca 2013 polecam AIM Serwis na Fordońskiej 234, na terenie Rometu, za uczelnią. Artur i Sławek mega ogarniają mogę Ci dać numer jak chcesz
Rekomendowane odpowiedzi