Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Jak dobrać się do głośników ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałem się dobrać do głośników w tylnich drzwiach ... czy muszę zdejmować całą tapicerkę drzwi. Czy można sprytnie zdjąć tą kratkę ?

Opublikowano

nie probuj zdejmowac bo te kratki sa dosyc kruche i mozna je latwo polamac! zdejmuj boczek :hi:

Opublikowano

Boczek. Kilka śrubek - NO PROBLEM :good:

Opublikowano

Kratki Baaaardzo kruche

I jeśli nie ściągniesz całej tapicerki to będziesz miał, połamane (wiem coś o tym) Kratki są przymocowane od środka

Ale tapicerka schodzi lekko, kilka śrubek po bokach i jedna albo dwie przy rączce do otwierania

i jest :good:

Opublikowano

Nigdy w życiu same maskownice. Kręcimy tapicerkę w drzwiach

Opublikowano
  • Autor

ok thx

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

ja też najpierw maskownice i już jednego rogu nie mam :)))) tylko ściągać tapicerkę.

Opublikowano

ja kiedys odkrecilem wszystkie srubki, zdjalem korbke od szyby a i tak nie moglem zdjac boczków....trzymalo sie jak przycementowane....:( bo gdzies slyszalem ze fabryczne glosniczki tylnie nie wspolpracuja z radiami nie-audi.

Opublikowano

eee tam..

W sensie nie mogłeś zdjąć boczka ? Odkręcasz śruby, boczek dźwigasz do góry, wychodzi z zaczepów, potem kable i masz ją na ziemi... :gwizdanie: That`s it.

Opublikowano

właśnie zdjąłem boczek, górny zaczep mi się urwał częściowo (dźwigajcie boczek tylko pionowo do góry ! bo plastikowe zaczepy są inne niż te w passacie B3 na wcisk) i na środku drzwi jakiś uchwyt (chyba ten pod rączką-uchwytem do zamykania od środka) ale do głośnika się dobrałem jutro będę zakładał spowrotem. A tak w ogóle to co za cymbał wymyślił żeby nie można było się dostać do głośnika przez maskownicę?!

Opublikowano

Niemiec. :wink4:

Tak pod plastikiem od rączki. Przy rączce jest jedna śruba, po jej odkręceniu trzeba zdjąć taki owalny plastik (wysunąć w dół) i pod nim są jeszcze dwie śruby..

Opublikowano

nowłaśnie, odkręciłem śrubkę ale za chiny nie nie wiedziałem jak zdjąć ten plastik no i mam, ale myślę że jakoś to się będzie kupy trzymało :) dzisiaj odbieram głośnik z naprawy i zobaczymy.