Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Stożkowy filtr powietrza

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, posiadam A4 b5 2.8 174km B+LPG i pytanie czy założenie stożkowego filtra powietrza to był by tylko zabieg poprawiający wygląd optyczny czy też może taki filtr spowoduje lepszą prace silnika ale nie koniecznie chodzi mi o wzrost mocy i czy w ogóle do silnika z instalacją LPG można zamontowac taki filtr.

Z góry dzięki za podpowiedzi

---------- Post dopisany at 23:31 ---------- Poprzedni post napisany at 13:58 ----------

widzę, że odsłon parę jest ale żadnej odp :wink: pytanie jest głupie czy odp nie taka prosta? :naughty:

Opublikowano

Jak będzie to dobry markowy filtr nie jakaś chińszczyzna to w sumie przy większej pojemności 2.8 i odizolujesz go od ciepła to coś tam się może w pracy poprawi - jednak raczej tego na mocy nie odczujesz.. jak nie zrobisz izolacji to daruj sobie taki zabieg..

Opublikowano
  • Autor

dzięki za odp chociaż nie do końca mnie satysfakcjonuje :wink: jedyne co mi się nasuwa po Twojej wypowiedzi to, że tym powinien zająć się ktoś kto zna się na takich przeróbkach, a nie zwykły mechanik lub ja :decayed:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
dzięki za odp chociaż nie do końca mnie satysfakcjonuje :wink: jedyne co mi się nasuwa po Twojej wypowiedzi to, że tym powinien zająć się ktoś kto zna się na takich przeróbkach, a nie zwykły mechanik lub ja :decayed:

ja założyłem Pipercrossa jenak tylko po to by uzyskac fajny dźwięk, przyrostów i spadków mocy nie odczuwam

93ya.jpg