Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wymiana poszyć drzwi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Mam problem ze zmatowiałym lakierem na drzwiach , lakierowanie całości z powodów finansowych nie wchodzi w grę , jednak mam dostęp do poszyć drzwi z anglika . Czy przekładka samych poszyć drzwi jest bezproblemowa , czy może są jakieś różnicę ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Podłączam się do pytania. Dodatkowo chciałem się dowiedzieć czy w montażu jest jakaś duża różnica co do poszyć drzwi między wersją przedliftową i poliftową.

Opublikowano

Zdjemowalem ostatnio wszystkie bebechy z drzwi tzn boczki cale ramy z silniczkami , zostało samo poszycie na zawiasach , trzeba by zdemontować jeszcze klamkę i zamek ( zależy które drzwi ) i cala instalacje wyjąć chyba można ściągać , jedyna trudność sie wydaje w ustawieniu na zawiasach żeby równo było, w harmonijce w dzwiach jest jeszcze rurka od centralnego , do zrobienia moim zdaniem tylko czasochłonne może być właśnie ustawienie zawiasów i dopasowanie starej ramy do nowego poszycia

Opublikowano

czy ja wiem z ustawienie czy jest problem na stare slady :) i jest tuti :)), fakt ja zmieniam w 30minut ale już nie jedne przekladalem i rozbierałem , cwany myk ma klameczka odpięcie i wyjecie jej:):polew:

Opublikowano

Wydaje mi sie, ze dla "zwyklego Kowalskiego" przelozenie wszystkich bebechow moze okazac sie klopotliwe. Trzeba np wszystkie kabelki odczepic od poszycia i wyjac je malym otworem, ktorego plastik latwo polamac. Dodatkowo trzeba by przelozyc klamke, a cwana ma swoje zabepieczenia i nie jest to takie hop siup :D