Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Opinia o www.przyciemnianie.com.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

czy ktoś korzystał może z usług Przyciemnianie szyb na postępu w Warszawie?

Na dniach chciałem przyciemnić szyby w moim aucie i nie wiem czy warto czy nie lepiej pojechać gdzieś dalej.

Z góry dzięki

Pozdrawiam

Opublikowano
Witajcie,

czy ktoś korzystał może z usług Przyciemnianie szyb na postępu w Warszawie?

Na dniach chciałem przyciemnić szyby w moim aucie i nie wiem czy warto czy nie lepiej pojechać gdzieś dalej.

Z góry dzięki

Pozdrawiam

Witaj,

tak się składa że znam właściciela i wiem że robotę robią naprawdę dobrą. Sam będę u nich przyciemniał szyby i oklejał wnętrze (mam jeszcze przyciemnione w Szwajcarii i jest do d*py). Więc z czystym sumieniem mogę polecić - ale tak jak mówię na swoim aucie jeszcze nie mam, chociaż widziałem kilka samochodów od nich i było bardzo dobrze.

Opublikowano
  • Autor

Dzięki za opinię. Dzisiaj byłem i jestem bardzo zadowolony - panowie z obsługi konkretni i uprzejmi, koszt 500 zł za 5 szyb w avancie, wygląda to świetnie. Namówili mnie na najciemniejszą folię (z uwagi na dzieci ;-) i pomimo początkowej obawy że będzie jak w grobowcu - jest bardzo dobrze. Certyfikat dostałem, gwarancja jest - super.

Opublikowano

No widzisz - ja dlatego też zmieniam folię - u mnie jest właśnie jak w grobowcu, a pokazywał mi w swoim Mini najciemniejszą folię, to od wewnątrz praktycznie niczym się nie różniło od zwykłych szyb :)

Fajnie że jesteś zadowolony - dobra firma :)

Opublikowano
  • Autor

Od zewnątrz wygląda prawie czarno, ale od środka wydaje się tylko trochę ciemniej.

Szacun dla Panów że nakleili folię w ekstremalnych warunkach - wieczorem poprzedniego dnia mój synek wyrzucił*z tyłu zawartość*żołądka na tapicerkę i nie zdążyłem całkiem odświeżyć - dali radę :-)

Opublikowano
Dzięki za opinię. Dzisiaj byłem i jestem bardzo zadowolony - panowie z obsługi konkretni i uprzejmi, koszt 500 zł za 5 szyb w avancie, wygląda to świetnie. Namówili mnie na najciemniejszą folię (z uwagi na dzieci ;-) i pomimo początkowej obawy że będzie jak w grobowcu - jest bardzo dobrze. Certyfikat dostałem, gwarancja jest - super.

Ja byłem w czwartek (Danny Garage na Postępu) i nie zdecydowałem sie na najciemniejszą. Akurat stal oklejony Avant tą folią i jak dla mnie wyglądał na karawan. Ale to kwestia gustu. Czekam aż będzie dostępna w hurtowni średnia bo z kolei najjaśniejsza czyli ta którą oklejają dla ASO, była za jasna.

Dla kolejnych chętnych da sie załatwić rabacik . Info do odnalezienia na autokąciku na grupie warszawskiej. Szukać postów usera "Muzyk"

Opublikowano
  • Autor

Tak jak piszesz - zależy od gustu i potrzeb. Uznałem że ciemna będzie ok, bo dzieciaki będą miały chłodniej i przyjemniej.

Ta folia jest o tyle dobra że światło słoneczne nie razi nawet jak w twarz prosto świeci - a że samochód mam biały to się dobrze te czarne szyby komponują. A można bezkarnie się gapić na ludzi ze środka :-)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Czy ta firma przy Postepu to jeszcze dziala? Bo ich telefon nie odpowiada (nie ma takiego numeru), email odbija, a na facebooku nie odpisuja. Ktos cos wie moze?

Opublikowano
  • Autor

Tez sie nie mogłem dodzwonić - trzeba próbować albo pojechać na miejsce.

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free