Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄
IGNOROWANY

czujnik pedału hamulca

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

potrzebuje nr części . czujnik pedału hamulca . a4b6 AVB 101KM avant

Opublikowano

W tym roczniku występuje taki numer tylko na końcu powinien mieć literki RDW

image.jpg

Opublikowano

czyli idą 2 włączniki?

Opublikowano
czyli idą 2 włączniki?

Do hamulca idzie tylko jeden to co ci podałem ale ten numer został zmodyfikowany w Lipcu 2007 r i jest obecny 1K2 945 511 RDW

Tak pokazuje etka Kumasz ?:wink: koszt ori około 52 zł

Opublikowano

a ten z tyłu od czego? Nr. 3

---------- Post dopisany 10-07-2013 at 17:43 ---------- Poprzedni post napisany 09-07-2013 at 18:19 ----------

u mnie siedzi 3B0945511C trochę różni się od tego 1K2 945 511 RDW

rozumiem że ma pasować ? Jeszcze jedno odnośnie montażu , bo ni cholery nie mogłem go wsadzić spowrotem. Tak ma wyglądać montaż --->

"Prawidłowy montaż: wcisnąć pedał hamulca, włożyć czujnik w otwór (nie przekręcać!!!), zwolnić pedał (będzie słychać regulację cięgła), i przekręcić o 1/8 obrotu w prawo. Przekręcenie czujnika bez wciśnięcia trzpienia spowoduje jego zniszczenie"

Opublikowano
a ten z tyłu od czego? Nr. 3

---------- Post dopisany 10-07-2013 at 17:43 ---------- Poprzedni post napisany 09-07-2013 at 18:19 ----------

u mnie siedzi 3B0945511C trochę różni się od tego 1K2 945 511 RDW

rozumiem że ma pasować ? Jeszcze jedno odnośnie montażu , bo ni cholery nie mogłem go wsadzić spowrotem. Tak ma wyglądać montaż --->

"Prawidłowy montaż: wcisnąć pedał hamulca, włożyć czujnik w otwór (nie przekręcać!!!), zwolnić pedał (będzie słychać regulację cięgła), i przekręcić o 1/8 obrotu w prawo. Przekręcenie czujnika bez wciśnięcia trzpienia spowoduje jego zniszczenie"

Witaj ...no to ciekawe dlaczego masz inny numer ..A on jest ori :audi: ?

Ja Ci podałem co podaje etka w tym roczniku

A ten Nr. 3 co pytasz to nnumer nie istnieje w etce

Masz mój numer i swój wiec jak bedziesz kupował w ASO to zapytaj niech Ci to wyjaśnią ....

co do montażu to Ci nie pomogę bo nie wymieniałem ..ale chyba nie jest to skomplikowane ..kombinuj ..:wink:

Opublikowano

Ten co ja mam to też oryginał. 2005rok. Ich chyba już nie robią. Idzie teraz ten co mi podałeś. Montaż nie jest skomplikowany fakt, jak się wie. Jeżeli źle się założy włącznik do wyrzucenia. Tak powiedział mi mój mechanik. I tak czytałem na innym forum.

Opublikowano
Ten co ja mam to też orginał. 2005rok. Ich chyba juz nie robią. Idzie teraz ten co mi podałeś. Montaż nie jest skomplikowany fakt, jak sie wie. Jeżeli źle sie założy włacznik to wyrzucenia. Tak powiedział mi mój mechanik. I tak czytałem na innym forum.

Tak to prawda tu masz ten numer twój i już jest wycofany a aktualny jest ten co ja Ci podałem ....zobacz sobie ..tylko nie patrz na cene bo tu są zanizone ..(52zł u Gajosa ori )

image.jpg

Opublikowano

czyli temat rozwikłany . Zamówiłem w skoda , również 52zł . dzięki za pomoc :hi: