Opublikowano 14 Lipca 201313 l Hej Otóż chciał bym zakupić sobie halogeny do modelu A4 B5 ADR 96r. szukałem na allegro ale widocznie do tych modelów nie było ori halogenów , więc chciałem zapytać z jakich innych modelów mogły by podejść i kratki i halogeny Przód na obecną chwilę wygląda tak : Z góry dziękuję
Opublikowano 14 Lipca 201313 l Bez przeróbek nie podejdą Ci rzadne halogeny, tzn w takich A4 były halogeny ale tylko na rynek USA i wg mnie wyglądają dziwnie, wolałbym nie mieć halo niż mieć tamte Tu masz temacik, ja robiłem wg niego u siebie, sporo osób tak robiło http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-131/all-b5-rezanie-montaz-halogenow-polifta-zderzak-przedliftowy-64836/
Opublikowano 14 Lipca 201313 l Autor Ooooo wielkie dzięki szukałem podobnych wątków ale na tego nie natrafiłem Od jutra ruszają prace Fotki Przed i po będą po skończeniu roboty xd . Pozdrawiam Chciałem jeszcze spytać czy dało by rade podłączyć te halogeny ? : HALOGENY KRATKI KOMPLET AUDI A4 2000-2004 NOWE (3364573527) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. czy też musi być konkretny model ;> ?
Opublikowano 15 Lipca 201313 l Najlepiej wg mnie wychodzi to na halogenach z A4 B5 po lifcie, z tego to wiadomo, dałoby radę zrobić ale myślę że byłoby sporo roboty z tym i nie wiadomo jaki byłby efekt końcowy:dontknow:
Opublikowano 24 Lipca 201313 l Autor Narazie mam podłączoną elektryke i w połowie zrobiony 1 halogen xde