Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Będę zamawiał zestaw wyjmaków (trim removal tool kit) - ktoś zainteresowany?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

--------------------------------------------------------------

Temat nieaktualny. Na Allegro można kupić od ręki pod nazwą "ściągacz tapicerki" :)

ściągacz tapicerki - Narzędzia warsztatowe - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

--------------------------------------------------------------

Koledzy,

noszę się z zamiarem zamówienia zestawu wyjmaków do tapicerki z eBay (na Allegro niestety pusto). Ponieważ najczęściej wysyłka jest dosyć droga, dobrze by było zamówić od razu większą ilość sztuk. Jeśli będzie zainteresowanie to wezmę większą ilość i wrzucę do działu "Sprzedam". Na razie proszę tylko o prostą informację ile osób byłoby ewentualnie zainteresowanych - i którym zestawem. Nie wiem który byłby najlepszy, więc proszę od razu o poradę.

1. 9 PC Nylon Pry Bar Set Dash Panel Trim Removal Tool Kit | eBay - $14.22 + $3 (wysyłka) + $9 (wysyłka do podziału)

2. Practical Automotive Car Radio Install Panel Plastic Trim Removal Tool Set Kit | eBay - $7 + $2 (wysyłka)

3. Installer Pry Tool Kit Trim Removal Door Clip Remover New | eBay - $12 + darmowa wysyłka

4. 11 PC Installers Pro Complete Auto Car Truck Trim Molding Stereo Removal Tools | eBay - większy zestaw za $28 + drugie tyle za wysyłkę

4. 11pcs Car Door Trim Panel Molding Clip Retainer Remover Removal Pry Tool Kit | eBay - 11-elementowy zestaw za $25 + $2 za wysyłkę.

5. 12pcs Car Radio Door Clip Panel Trim Audio Removal Pry Repairing Tool Kit F8S | eBay - zestaw z jakimiś śmieciami, które niekoniecznie są przydatne w Audi. $8 i wysyłka za free.

Myślę, że temat zacząłbym ogarniać w okolicach następnego tygodnia. Przesyłka z USA to około 2-3 tygodni. Więc towaru można spodziewać się mniej-więcej w połowie sierpnia.

Dajcie znać ile osób byłoby zainteresowanych.

Opublikowano

Ja bym się pisał na zestaw nr 3

Opublikowano

a czy nie lepiej kupić to u nas???

np:

ZESTAW ŚCIĄGACZY DO TAPICERKI 6SZT YT-0837 YATO (3356987833) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. - są różne rodzaje, ja wkleliłem aukcje pierwszą z brzegu

Opublikowano
  • Autor

O widzisz kolego, dzięki za linka. Szukałem na Allegro pod hasłem "wyjmak tapicerki" (takiej nazwy używają wszyscy na forum), a nie przyszło mi do głowy, że "oficjalna nazwa" tych narzędzi to ściągacze.

W takim razie temat niektualny.

Opublikowano

generalnie to kiedyś natknąłem się na te ściągacze w komplecie 24szt. za chyba 80zł, ale teraz ich nie widze