Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Co to za wężyk gdzie idzie i za co jest odpowiedzialny?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich, potrzebuje pomocy, na zdjęciu zaznaczyłem miejsce gdzie przychodzi wężyk gumowy niedaleko króćca z tyłu silnika, czy ktoś wie gdzie on idzie i za co jest odpowiedzialny? u mnie jest upalony i zmęczony życiem, chce go wymienić ale nie wiem jeszcze czy to jest część czegos wiekszego czy poprostu zdemontuje stary i założe nowy na opaski, i gdyby ktoś znał jego średnice żebym mogł najpierw go kupić póżniej wymienić. dzieki

1234.jpg

Opublikowano

U mnie połączony jest z układem chłodzenia, do tego metalowego elementu co nad kolektorem ssącym jest przykręcony.

Opublikowano
  • Autor

a można go wymienić bez problemu czy jest połaczony na stałe przez jakiś gumowy trójnik? sory za takie pytania ale nie ma mnie w domu jakis czas a jak wróce to chce się za to zabrać a nie pół dnia dochodzić co jest z czym i psychicznie nastawić się na koszta, bo taki wężyk to nie problem ale jak jest częścią czegoś wiekszego to juz tak:)

Opublikowano

Można bez problemu wymienić, zapewne trochę płynu poleci. Na foto zaznaczyłem Ci gdzie i jak jest wpięty. Średnicy nie powiem bo nie znam.

11111.jpg

Opublikowano

Witam! Ten wężyk to odpowietrzenie głowicy, tak jak na foto jest wpięty w wyjście płynu chłodniczego na duży obieg. Mnie ostatnio pękną, ale jeśli wężyk ma 19 lat to chyba można mu to wybaczyć?? fi -8mm.

Opublikowano
  • Autor

dzięki bardzo panowie wszystkie problemy mam rozwiane. u mnie jest trochę nadpalony przy głowicy wiec jak juz będę zmieniać płyn to wymienie i jego przy okazji. dzieki bardzo raz jeszcze