Michał1983 Opublikowano 18 Lipca 2013 Opublikowano 18 Lipca 2013 Witam logowałem pierwszy raz mam nadzieje ze wszystko poszło ok. Silnik awx rozłącza turbo, po wyłączeniu zapłonu i odpaleniu wszystko gra. Po rozłączeniu błąd 17965 stawiam że turbo jest do czyszczenia ale jeśli ktoś mógłby potwierdzić. VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM
spanky Opublikowano 18 Lipca 2013 Opublikowano 18 Lipca 2013 Witam logowałem pierwszy raz mam nadzieje ze wszystko poszło ok.Silnik awx rozłącza turbo, po wyłączeniu zapłonu i odpaleniu wszystko gra. Po rozłączeniu błąd 17965 stawiam że turbo jest do czyszczenia ale jeśli ktoś mógłby potwierdzić. VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM na ktorym biegu odcina ? generalnie trzeba wyczyscic ...
Michał1983 Opublikowano 18 Lipca 2013 Autor Opublikowano 18 Lipca 2013 Napewno odcina na 3 biegu, żeby udało się zlogować i dociągnąć do 4500 obrotów próbowałem ok trzech razy podejrzewam że na innych biegach dzieje się tak samo. Po wykasowani błędu trochę dłużej można pojeździć ale nadal po jakimś czasie rozłącza turbo.
Rekomendowane odpowiedzi