Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] Moja niebieska A4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.

Oglądam, oglądam i oglądam a i ja postanowiłem się pochwalić tym co kupiłem. Przejechałem swoim golfem (MKII 1991r. 1,6 TD przebieg 320 tysiecy km) 650 km aby przywieźć niebieskią A4 (prawie pod Monahium).

Poniżej zdjęcia:

silnik: AFN 1,9 TDI 110 KM

rok: 1997

na zegarze: 178000 km

A4.jpg

A41.jpg

A42.jpg

A43.jpg

Jak będe miał troche kasiory to coś tam zmienie, narazie zmieniłem gałkę zmiany biegów na podświetlaną :>

Opublikowano

bardzo fajna, lubie ten kolor :)

zmien koniecznie kierunki boczne na białe

Opublikowano

piękna audi :good: ten kolor jest :kox:

Opublikowano

fajna ....zawiasu to ona raczej fabrycznego nie ma

Opublikowano

Mniam, tyle powiem.

Możesz napisać ile dałeś za nią? Jeżeli oczywiście to nie tajemnica :rolleyes:

Możesz odpisac na priv jeżeli chcesz.

A dlaczego pytam? Ponieważ mam w planach o ile nie znajde w PL, wyjazd na zachód za moją A4ką :embarrassed:

Opublikowano
  • Autor

fajna ....zawiasu to ona raczej fabrycznego nie ma

nie kumam troche słownictwa... o jaki zawias chodzi? :)_________________________________________________

aha, już wiem :>

nie ma... jest na jakiś zielonych sprężynach :>

troche za niska na nasze dziury :tongue4:

mam oryginały i zastanawiam się nad wymianą :mysli:

Mniam, tyle powiem.

Możesz napisać ile dałeś za nią? Jeżeli oczywiście to nie tajemnica :rolleyes:

Możesz odpisac na priv jeżeli chcesz.

A dlaczego pytam? Ponieważ mam w planach o ile nie znajde w PL, wyjazd na zachód za moją A4ką :embarrassed:

cena u niemca 4500e

Opublikowano

zawias=zawieszenie...zielone??? to pewnie springi weitec

Opublikowano

Ladne Audi :good: Ja niedawno bylem po swoja we Frankfurcie nad Menem (694 km od mojej chatki) i tez jestem zadowolony :>

Opublikowano

piękny kolorek, jeszcze takiego nie widziałem na A4 :):naughty: :gwizdanie:

Furka prezentuje się idealnie, szczególnie na tych felgach z A6 :D Mam takie samo w swoimavancie :-) :good:

Opublikowano

piękny kolorek, jeszcze takiego nie widziałem na A4 :):naughty: :gwizdanie:

Furka prezentuje się idealnie, szczególnie na tych felgach z A6 :D Mam takie samo w swoimavancie :-) :good:

kolego zmartwie cie ale to sa felgi z a4

Opublikowano

zgadza sie :) w poprzedniej a4 mialem takie 15" a w obecnej mam takich 5 szt. 16" i jest to zgodne z kodami wyposarzenia :good:

Opublikowano

Te felgi były też w A6 C4 a później w C5 :good: A4 dostała je z litości :naughty: Nie wiem gdzie były pierwsze, ale przecież to nie ma znaczenia skoro ta sama firma :tongue4: Jedynie A8ka miała identyczny wzór ale 17'' :wink4:

zgadza sie :) w poprzedniej a4 mialem takie 15" a w obecnej mam takich 5 szt. 16" i jest to zgodne z kodami wyposażenia :good:

Zaznaczyłem Ci błąd ortograficzny starajcie się pisać poprawnie, a to słowo akurat nie jest trudne :tongue4: A o co mi chodziło w Twojej wypowiedzi... Nie było takich 15'' :no: Może był jakiś podobny wzorek ale identycznych 15'' na 100% nie było :decayed: Te felgi występowały tylko w rozmiarze 16'' (A4 i A6) i 17'' (A8). Nawet nie wiem czy były w tamtych czasach ori 5 ramienne 15'' :mysli: Chyba raczej nie...

Kolego Darev piękne autko :good: I super baza do modyfikacji :kox: Nic tylko rezać :gwizdanie: Na początek lampki przód i tył, kierunki w błotnikach, potem większe alu, potem zderzaczki, potem... coś się wymyśli :kox::naughty: Pięknie i powodzenia! :good:

Opublikowano
  • Autor

Kolego Darev piękne autko :good: I super baza do modyfikacji :kox: Nic tylko rezać :gwizdanie:

Narazie to poczekam na jakieś sianko :wink4:

Na początek lampki przód i tył, kierunki w błotnikach, potem większe alu, potem zderzaczki, potem... coś się wymyśli :kox::naughty: Pięknie i powodzenia! :good:

Pomysł zawsze się znajdzie :> a w szczególności gdy się ogląda inne autka po modyfikacjach. :naughty:

Dzieki i pozdrawiam klubowiczów.

Opublikowano

Piekny jest ten kolor.. :)

Przy takim zawiasie az sie prosi wieksza felga.. :good:

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Super kolor :good:,rozumiem dlaczego jechałeś tak daleko po auto :>. Alu 17" i będzie OK. Szerokości

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Super kolor :good:,rozumiem dlaczego jechałeś tak daleko po auto :>. Alu 17" i będzie OK. Szerokości

Twierdzisz kolego, że będzie widać różnice na alu miedzy 16" a jak założe 17"?? bo szczerze zastanawiam się nad zmianą ale mam dylemat czy coś zobaczę :mysli:

Opublikowano

kolor piękny :kox: gratulacje zakupu jakies ladne fele i moze ramki chrom na szyby i bedzie :good:

Opublikowano

Fajny wozik, wskakuj w 17" i będzie BOMBA :kox::tongue4:

Opublikowano

Nogaro Blue:D -moj ulubiony :>

zkaldaj 17 i sie na nic nie ogladaj!!:)