Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

RNS-E nie moge znalezc tematu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich mam problem z odnalezieniem tematu o instalacji RNS-E w a4, spedzilem dzis 2 godziny molestujac opcje szukaj i zaczela mnie juz bolec glowa od tego :(

Znalazlem temat w ktorym kolega Akjem zadaje to samo pytanie, nawet ktos podal linka do tego tematu niestety gdy ja w niego klikam wywala mnie do strony glownej i pomomo ze jestem zalogowany pokazuje taka informacje na zoltym tle : "Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o: sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić." nawet jak zaloguje sie jeszcze raz w nowym oknie nie wyswietla mi tego tematu, probowalem na 2 kompach i telefonie caly czas to samo ... dostaje juz bialej goraczki od tego :kox:

Bardzo bym prosil o pomoc zeby ktos napisal dokladnie jakiej frazy uzyc w wyszukiwarce, kto jest autorem tego tematu i dlaczego jak klikam w linka podanego w temacie Akjem nie moge wyswietlic tematu i pokazuje mi strone glowna

temat kolegi Akjem w ktorym nie moge skozystac z linka do tematu ktory mnie interesuje:

http://a4-klub.pl/nawigacja-car-audio-cb-radio-17/b7-blb-navi-rns-e-montaz-73827/

Opublikowano

Zapewne temat został przeniesiony w inne miejsce dlatego tak się dzieje.

Opublikowano
  • Autor

Tez mi to przyszlo do glowy, niestety wpisanie RNS-E w szukajke nic nie daje bo jest brak efektow... bardzo bym prosil Modka albo jakiegos uczynnego kolege o podanie dzialajacego linka badz nakierowanie na autora tematu BARDZO PROSZE :naughty: